Meniu pentru 14-03-2011, roxik
Alimente | Cant. | Prot. | Grăsimi | Colest. | Carboh. | Fibre | Sodiu | Zaharuri | Calorii |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Prânz, ora 13:05 | |||||||||
Sos de carne tocata cu paste | 60g | 4 | 1.4 | 0 | 9.4 | 0.7 | 0 | 0 | 68 |
Anghinare (universala sau franceza), gatita, fiarta, scursa de apa, cu sare | 120g | 3.5 | 0.4 | 0 | 14.3 | 10.3 | 72 | 1.2 | 64 |
Carne tocata de vita 10 % | 20g | 4 | 1.5 | 0 | 0.2 | 0 | 0 | 0 | 30 |
Suc de pere, Dizzy | 300ml | 0 | 0 | - | 30.3 | - | - | - | 126 |
11.5 | 3.3 | 0 | 54.2 | 11 | 72 | 1.2 | 288 | ||
Gustare 3, ora 23:03 | |||||||||
Fursecuri cu jeleu de cirese, Gold Cake | 20g | 0.7 | 1.6 | - | 13.9 | - | - | - | 74 |
Arahide cu sare, prajite, Soltino | 30g | 7.3 | 14.6 | - | 3.9 | - | - | - | 177 |
8 | 16.2 | - | 17.8 | - | - | - | 251 | ||
Total ingerat | 19.5 (mic) |
19.5 (mult) |
0 | 72 (mult) |
11 | 72 |
1.2 |
539 | |
Norma zilnică | min:55 max:82.5 |
min:15 max:18 |
min:60.6 max:67.4 |
2400 | 50 |
Activităţi fizice | Timp | Calorii |
---|---|---|
Barman, meserie | 480min | -896 |
Metabolism bazal | -1347 | |
Total consumat | -2243 |
greutate - kg |
target 0 kg/lună |
estimare-7.6 kg/lună |