Meniu pentru 19-02-2013, zaphAcita
Alimente | Cant. | Prot. | Grăsimi | Colest. | Carboh. | Fibre | Sodiu | Zaharuri | Calorii |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Prânz, ora 15:02 | |||||||||
Orez fiert | 170g | 4.6 | 0.5 | 0 | 47.9 | 0.7 | 0 | 0 | 221 |
4.6 | 0.5 | 0 | 47.9 | 0.7 | 0 | 0 | 221 | ||
Gustare 2, ora 17:10 | |||||||||
Suc de rosii | 150ml | 1.1 | 1.5 | - | 4.1 | 1.1 | 450 | - | 23 |
1.1 | 1.5 | - | 4.1 | 1.1 | 450 | - | 23 | ||
Cina, ora 18:28 | |||||||||
Orez fiert | 150g | 4.1 | 0.5 | 0 | 42.3 | 0.6 | 0 | 0 | 195 |
4.1 | 0.5 | 0 | 42.3 | 0.6 | 0 | 0 | 195 | ||
Total ingerat | 9.8 (mic) |
2.5 (mic) |
0 | 94.3 (mult) |
2.4 | 450 |
0 |
439 | |
Norma zilnică | min:67.5 max:101.3 |
min:12.2 max:14.6 |
min:49.4 max:54.9 |
2400 | 50 |
Activităţi fizice | Timp | Calorii |
---|---|---|
Metabolism bazal | -1478 | |
Total consumat | -1478 |
greutate - kg |
target 0 kg/lună |
estimare-5.2 kg/lună |