Meniu pentru 21-03-2012, Lacridora
Alimente | Cant. | Prot. | Grăsimi | Colest. | Carboh. | Fibre | Sodiu | Zaharuri | Calorii |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Mic dejun, ora 08:18 | |||||||||
Cafea cu lapte degresat si miere | 200ml | 2 | 1 | - | 27.6 | - | - | - | 84 |
2 | 1 | - | 27.6 | - | - | - | 84 | ||
Gustare 1, ora 11:51 | |||||||||
Iaurt gras, Prodlacta | 200g | 6.4 | 5.6 | 0 | 7.2 | 0 | 8 | 0 | 104 |
6.4 | 5.6 | 0 | 7.2 | 0 | 8 | 0 | 104 | ||
Prânz, ora 15:43 | |||||||||
Ciorba de fasole boabe cu afumatura, Scandia Traditii | 300g | 11.1 | 10.5 | - | 18.9 | - | - | - | 216 |
Salata icre hering cu ceapa, Real | 40g | 1.2 | 21.2 | - | 0.2 | 0 | 280 | 0.1 | 197 |
Paine alba din grau si ovaz, fara sare, Bread Pitt | 100g | 7.5 | 2.3 | - | 50.9 | - | 0 | - | 261 |
19.8 | 34 | - | 70 | 0 | 280 | 0.1 | 674 | ||
Gustare 2, ora 16:38 | |||||||||
Cafea preparata cu 2 lingurite de zahar si 25 ml lapte | 200ml | 1.8 | 2.6 | - | 9.8 | - | - | - | 50 |
1.8 | 2.6 | - | 9.8 | - | - | - | 50 | ||
Total ingerat | 30 (mic) |
43.2 (mult) |
0 | 114.6 (mult) |
0 | 288 |
0.1 |
912 | |
Norma zilnică | min:66 max:99 |
min:25.3 max:30.4 |
min:102.6 max:114 |
2400 | 50 |
Activităţi fizice | Timp | Calorii |
---|---|---|
Metabolism bazal | -1307 | |
Total consumat | -1307 |
greutate - kg |
target 0 kg/lună |
estimare-2.5 kg/lună |