Meniu pentru 21-03-2018, 13ioana13
Alimente | Cant. | Prot. | Grăsimi | Colest. | Carboh. | Fibre | Sodiu | Zaharuri | Calorii |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Mic dejun, ora 12:00 | |||||||||
Iaurt Activia cu capsuni, Danone | 125g | 4.4 | 4 | - | 16 | 2.5 | 125 | - | 118 |
4.4 | 4 | - | 16 | 2.5 | 125 | - | 118 | ||
Gustare 1, ora 17:00 | |||||||||
Mancare scazuta de varza | 2500g | 160 | 62.5 | 342.5 | 132.5 | 50 | 15905 | 60 | 1695 |
160 | 62.5 | 342.5 | 132.5 | 50 | 15905 | 60 | 1695 | ||
Prânz, ora 22:00 | |||||||||
Portocale | 100g | 0.9 | 0 | 0 | 11.7 | 2.4 | 0 | 9.4 | 47 |
0.9 | 0 | 0 | 11.7 | 2.4 | 0 | 9.4 | 47 | ||
Total ingerat | 165.3 (mult) |
66.5 (mult) |
342.5 | 160.2 (mic) |
54.9 | 16030 (mult) |
69.4 (mult) |
1860 | |
Norma zilnică | min:58 max:87 |
min:51.7 max:62 |
min:209.3 max:232.5 |
2400 | 50 |
Activităţi fizice | Timp | Calorii |
---|---|---|
Metabolism bazal | -1376 | |
Total consumat | -1376 |
greutate - kg |
target 0 kg/lună |
estimare+0.8 kg/lună |