Forum Slăbuţe Cursuri pictura, desen, modelaj, istoria artei
Sunt ResposnabilTop SlăbuţeSusţine Slăbuţe!Sunt fan Slăbuţe!Slabute TV

Meniu pentru 21-09-2011, danuzzta

Calorii alimente
Alimente Cant. Prot. Grăsimi Colest. Carboh. Fibre Sodiu Zaharuri Calorii
Mic dejun, ora 12:07
Albus de ou 40g 4.4 0 0 0.3 0 0 0 21
Paine de secara integrala crocanta cu lapte condensat, Burger 10g 1.1 0.2 - 6.4 1.5 50 0.4 35
Salata de ciuperci cu maioneza 10g 0.3 1.4 0 0.8 0.3 27.4 0.2 17
5.81.607.51.877.40.673
Gustare 1, ora 12:49
Cafea instant 3 in 1 original (cu lapte si zahar), Nescafe 7g 0.1 0.8 - 5.5 0.2 14 3.8 31
Red Cup, Nescafe 2g 0.1 0 0 0.2 0.5 2 0.2 2
Lapte pentru cafea, Coffeeta 7ml 0.2 1.9 - 4.5 - - - 36
Zahar 5g 0 0 0 5 0 0 5 20
0.42.7015.20.716989
Prânz, ora 12:37
Branza topita cu smantana Super Cremo, Apetito 50g 4.5 8.3 - 2.5 0 450 1 107
Piept de pui afumat, Caroli 180g 37.8 2.7 0 4.5 0 0 0 195
Paine de secara integrala crocanta cu lapte condensat, Burger 10g 1.1 0.2 - 6.4 1.5 50 0.4 35
Rosie 180g 2 0.5 - 7.7 - - - 45
Castraveti 60g 0.4 0 0 2.2 0.3 0 1 9
45.811.7023.31.85002.4391
Gustare 2, ora 12:10
Crackers integrali fibrextra, Misura 20g 2.6 2.2 - 11.9 2.3 160 0.7 82
Arahide decojite, prajite si sarate, Fiesta 12g 3 6.4 0 1.5 0.8 - 0.6 75
5.68.6013.43.11601.3157
Cina, ora 12:09
Biscuiti Digestivi cu tarate de grau, Ulpio 27g 2.1 5 - 13.2 - - - 122
Iaurt dietetic de baut 0.1% grasime, Zuzu 330g 10.6 0.3 0 14.9 0 0 0 103
12.75.3028.1000225
Gustare 3, ora 12:51
Cafea instant 3 in 1 original (cu lapte si zahar), Nescafe 15g 0.2 1.8 - 11.7 0.5 30 8 65
Red Cup, Nescafe 1g 0.1 0 0 0.1 0.3 1 0.1 1
0.31.8011.80.8318.166
Total ingerat 70.6
31.7
0 99.3
(mic)
8.2 784.4
21.4
1001
Norma zilnică min:62
max:93
min:27.8
max:33.4
min:112.6
max:125.1
2400 50
Consum calorii
Activităţi fizice Timp Calorii
Metabolism bazal -1330
Total consumat -1330

Top SlăbuţeFan Slăbuţe!Susţine Slăbuţe!Top SlăbuţeSlabute TV
Ultimele alimente
Ultimele articole
Ultimele păreri despre alimente

 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Poziţionare: