Meniu pentru 26-04-2020, floren
Alimente | Cant. | Prot. | Grăsimi | Colest. | Carboh. | Fibre | Sodiu | Zaharuri | Calorii |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Prânz, ora 16:57 | |||||||||
Spanac gatit | 200g | 6 | 2.4 | 0 | 4.2 | 0 | 0 | 0 | 60 |
Aripi de pui la cuptor | 100g | 28.9 | 10.1 | 89 | 0.9 | - | 86 | - | 207 |
34.9 | 12.5 | 89 | 5.1 | 0 | 86 | 0 | 267 | ||
Cina, ora 21:58 | |||||||||
Gratar de porc, 365 | 300g | 75.9 | 14.1 | - | 0 | 0 | - | - | 432 |
75.9 | 14.1 | - | 0 | 0 | - | - | 432 | ||
Total ingerat | 110.8 |
26.6 (mult) |
89 | 5.1 (mic) |
0 | 86 |
0 |
699 | |
Norma zilnică | min:88 max:132 |
min:19.4 max:23.3 |
min:78.6 max:87.4 |
2400 | 50 |
Activităţi fizice | Timp | Calorii |
---|---|---|
Metabolism bazal | -1539 | |
Total consumat | -1539 |
greutate - kg |
target 0 kg/lună |
estimare-4.4 kg/lună |