Mancaruri: Paine integrala cu tarate
Maxim 6049 kb
- 09 Oct 2011Păreri(voteaza, clic pe stelute pentru nota)
- Paine integrala cu tarate
- Discuţie reteta Paine integrala cu tarate
- paine, paine integrala, tarate
Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "Paine integrala cu tarate", din categoria "Mancaruri", vezi noua secţiune ghid utilizare.
Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Valori Nutritive
- *CZE%Valori pentru 100 g
- 15%Calorii 290kcal
- 6%Grăsimi 4g
- 3%Grăsimi saturate 0.6g
- Grăsimi polinesaturate 0.8g
- Grăsimi mononesaturate 2g
- Colesterol 0mg
- 0%Sodiu 3.8mg
- 25%Carbohidraţi 59g
- 46%Fibre 12.9g
- 2%Zaharuri 0.9g
- 13%Proteine 11.1g
- -Vitamine
- -Minerale
- -Altele
- * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Distribuţie calorii pe nutrienţi
■ - Grăsimi
■ - Carbohidraţi
NOTĂ: Valorile nutriţionale pentru categoria mancăruri depind de tipul, sursa şi gramajul alimentelor, precum şi modul de preparare.
CZE - Cantitatea Zilnica Estimata
15%
6%
25%
13%
CZE% Paine integrala cu tarate pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.
CZE% Paine integrala cu tarate pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.
CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de Paine integrala cu tarate pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.
Ingrediente
Ingrediente pentru 2 kg:
- 750 ml apa calduta (3 cani)
- 80g pachet drojdie (2 pachete)
- 3 linguri otet
- 3 linguri ulei de masline
- 2 linguri sare
- 5 cani faina integrala (5x250ml)
- 3 cani tarate de grau (3x250ml)
- 2 cani faina alba (2x250ml)
Mod de preparare
Intr-un bol mare se dizolva drojdia in apa calduta impreuna cu sarea, si otetul. Se dauga treptat faina.
Se adauga uleiul si se continua framantarea.
Se pune la dospit pentru o ora.Se pune aluatul in tavi si se baga la cuptor. De preferat ca acesta sa fe cald deja.
In 40 de minute la 235 de grade, painea este gata.
Păreri despre reţetă
Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!