Forum Slăbuţe Cursuri pictura, desen, modelaj, istoria artei
Sunt ResposnabilTop SlăbuţeSusţine Slăbuţe!Sunt fan Slăbuţe!Slabute TV
Calorii

Mancaruri: Paine integrala de secara si grau

Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "Paine integrala de secara si grau", din categoria "Mancaruri", vezi noua secţiune ghid utilizare.

Ştii codul de bare pentru acest produs? Clic pe imagine pentru a-l trimite.
Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Propune cod de bare
Cantitate   x   la 

Valori Nutritive

  • *CZE%Valori pentru 100 g
  • 10%Calorii 197kcal
  • 2%Grăsimi 1.1g
  • -%Grăsimi saturate -g
  • Grăsimi polinesaturate -g
  • Grăsimi mononesaturate -g
  •  Colesterol -mg
  • 8%Sodiu 200mg
  • 18%Carbohidraţi 41.8g
  • -%Fibre -g
  • -%Zaharuri -g
  • 9%Proteine 7.6g
  • -Vitamine
  • -Minerale
  • -Altele
  • * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Slabute.ro
Distribuţie calorii pe nutrienţi
Distribuţie calorii pe grăsimi, proteine şi carbohidraţi.
- Proteine
- Grăsimi
- Carbohidraţi

NOTĂ: Valorile nutriţionale pentru categoria mancăruri depind de tipul, sursa şi gramajul alimentelor, precum şi modul de preparare.

CZE - Cantitatea Zilnica Estimata

Calorii 197
10%
Grasimi 1.1g
2%
Glucide 41.8g
18%
Proteine 7.6g
9%

CZE% Paine integrala de secara si grau pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.

CZE% Paine integrala de secara si grau pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.

Calorii:
10%
Grasimi:
2%
Glucide:
18%
Proteine:
9%

CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de Paine integrala de secara si grau pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.

Ingrediente

  • faina integrala de secara 300g
  • faina integrala de grau 100g
  • drojdie 40g
  • miere 10g
  • un praf de sare
  • apa calduta aprox. 300 ml

Mod de preparare

Faina integrala de secara si grau se amesteca bine cu sarea, separat drojdia cu mierea se dizolva in putina apa si se amesteca intr-o parte a castronului cu faina, apoi se adauga restul de apa si se framanta 15 minute, se lasa la dospit pana se dubleaza, se mai framanta un pic si se pune in forma, se cresteaza cu un cutit, se mai lasa din  nou la crescut si se coace aprox. 1 ora.

Păreri despre reţetă

Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.

Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!


Top SlăbuţeFan Slăbuţe!Susţine Slăbuţe!Top SlăbuţeSlabute TV
Ultimele alimente
Ultimele articole
Ultimele păreri despre alimente

 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Poziţionare: