Mancaruri: Paine integrala de secara si grau
Maxim 6049 kb
- 13 Dec 2010Păreri(voteaza, clic pe stelute pentru nota)
- Paine integrala de secara si grau
- Discuţie reteta Paine integrala de secara si grau
- paine, paine secara, secara, grau, paine grau
Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "Paine integrala de secara si grau", din categoria "Mancaruri", vezi noua secţiune ghid utilizare.
Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Valori Nutritive
- *CZE%Valori pentru 100 g
- 10%Calorii 197kcal
- 2%Grăsimi 1.1g
- -%Grăsimi saturate -g
- Grăsimi polinesaturate -g
- Grăsimi mononesaturate -g
- Colesterol -mg
- 8%Sodiu 200mg
- 18%Carbohidraţi 41.8g
- -%Fibre -g
- -%Zaharuri -g
- 9%Proteine 7.6g
- -Vitamine
- -Minerale
- -Altele
- * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Distribuţie calorii pe nutrienţi
■ - Grăsimi
■ - Carbohidraţi
NOTĂ: Valorile nutriţionale pentru categoria mancăruri depind de tipul, sursa şi gramajul alimentelor, precum şi modul de preparare.
CZE - Cantitatea Zilnica Estimata
10%
2%
18%
9%
CZE% Paine integrala de secara si grau pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.
CZE% Paine integrala de secara si grau pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.
CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de Paine integrala de secara si grau pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.
Ingrediente
- faina integrala de secara 300g
- faina integrala de grau 100g
- drojdie 40g
- miere 10g
- un praf de sare
- apa calduta aprox. 300 ml
Mod de preparare
Faina integrala de secara si grau se amesteca bine cu sarea, separat drojdia cu mierea se dizolva in putina apa si se amesteca intr-o parte a castronului cu faina, apoi se adauga restul de apa si se framanta 15 minute, se lasa la dospit pana se dubleaza, se mai framanta un pic si se pune in forma, se cresteaza cu un cutit, se mai lasa din nou la crescut si se coace aprox. 1 ora.
Păreri despre reţetă
Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!