Forum Slăbuţe Cursuri pictura, desen, modelaj, istoria artei
Sunt ResposnabilTop SlăbuţeSusţine Slăbuţe!Sunt fan Slăbuţe!Slabute TV
Calorii

Mancaruri: Paine proteica multicereale

Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "Paine proteica multicereale", din categoria "Mancaruri", vezi noua secţiune ghid utilizare.

Ştii codul de bare pentru acest produs? Clic pe imagine pentru a-l trimite.
Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Propune cod de bare
Cantitate   x   la 

Valori Nutritive

  • *CZE%Valori pentru 100 g
  • 11%Calorii 211.9kcal
  • 4%Grăsimi 2.2g
  • -%Grăsimi saturate -g
  • Grăsimi polinesaturate -g
  • Grăsimi mononesaturate -g
  •  Colesterol -mg
  • -%Sodiu -mg
  • 19%Carbohidraţi 44.3g
  • 39%Fibre 10.8g
  • -%Zaharuri -g
  • 11%Proteine 9.4g
  • -Vitamine
  • -Minerale
  • -Altele
  • * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Slabute.ro
Distribuţie calorii pe nutrienţi
Distribuţie calorii pe grăsimi, proteine şi carbohidraţi.
- Proteine
- Grăsimi
- Carbohidraţi

NOTĂ: Valorile nutriţionale pentru categoria mancăruri depind de tipul, sursa şi gramajul alimentelor, precum şi modul de preparare.

CZE - Cantitatea Zilnica Estimata

Calorii 211.9
11%
Grasimi 2.2g
4%
Glucide 44.3g
19%
Proteine 9.4g
11%

CZE% Paine proteica multicereale pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.

CZE% Paine proteica multicereale pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.

Calorii:
11%
Grasimi:
4%
Glucide:
19%
Proteine:
11%

CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de Paine proteica multicereale pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.

Ingrediente

- faina integrala:

  • secara 100g
  • grau 70g
  • orz 80g

canepa 30

- tarate:

  • grau 40g
  • ovaz 40g

- drojdie proaspata 25g

- sare

- condimente: cimbru 1g, rozmarin 1g, busuioc 0,5g

Mod de preparare

Se amesteca ingredientele uscate, drojdia se dizolva in apa calduta si se inglobeaza prima in amestecul de faina, apoi se adauga restul de apa, cat sa iasa o coca destul de moale si lipicioasa, care se framanta 5-10 minute.

Se lasa la crescut in loc cald pana isi dubleaza volumul, se pune in forma de cozonac tapetata cu hartie de copt si se mai lasa la crescut din nou pana isi dubleaza volumul.

Se coace cam o ora la foc potrivit.

In functie de gust condimentele pot lipsi sau pot fi diferite.

Păreri despre reţetă

Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.

Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!


Top SlăbuţeFan Slăbuţe!Susţine Slăbuţe!Top SlăbuţeSlabute TV
Ultimele alimente
Ultimele articole
Ultimele păreri despre alimente

 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Poziţionare: