Forum Slăbuţe Cursuri pictura, desen, modelaj, istoria artei
Sunt ResposnabilTop SlăbuţeSusţine Slăbuţe!Sunt fan Slăbuţe!Slabute TV
Calorii

Mancaruri: Panna Cotta

Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "Panna Cotta", din categoria "Mancaruri", vezi noua secţiune ghid utilizare.

Ştii codul de bare pentru acest produs? Clic pe imagine pentru a-l trimite.
Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Propune cod de bare
Cantitate   x   la 

Valori Nutritive

  • *CZE%Valori pentru 100 g
  • 7%Calorii 139.6kcal
  • 13%Grăsimi 8.2g
  • -%Grăsimi saturate -g
  • Grăsimi polinesaturate -g
  • Grăsimi mononesaturate -g
  •  Colesterol -mg
  • -%Sodiu -mg
  • 6%Carbohidraţi 13.3g
  • 0%Fibre 0g
  • -%Zaharuri -g
  • 8%Proteine 6.9g
  • -Vitamine
  • -Minerale
  • -Altele
  • * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Slabute.ro
Distribuţie calorii pe nutrienţi
Distribuţie calorii pe grăsimi, proteine şi carbohidraţi.
- Proteine
- Grăsimi
- Carbohidraţi

NOTĂ: Valorile nutriţionale pentru categoria mancăruri depind de tipul, sursa şi gramajul alimentelor, precum şi modul de preparare.

CZE - Cantitatea Zilnica Estimata

Calorii 139.6
7%
Grasimi 8.2g
13%
Glucide 13.3g
6%
Proteine 6.9g
8%

CZE% Panna Cotta pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.

CZE% Panna Cotta pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.

Calorii:
7%
Grasimi:
13%
Glucide:
6%
Proteine:
8%

CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de Panna Cotta pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.

Ingrediente

  • 500ml smanatana lichida pt frisca
  • 200ml lapte degresat
  • 15g gelatina
  • 60g fructoza
  • vanilie

Mod de preparare

Se dizolva gelatina in laptele putin incalzit. Intre timp se pune la foc mic smanatana lichida cu fructoza si se amesteca permanent sa nu dea in clocot.

Cand gelatina este dizolvata (eu am folosit gelatina colorata de unde si culoarea finala; traditional se foloseste gelatina transparenta si crema ramane alba) se adauga in smantana fierbinte. Se amesteca in continuare pe foc cateva minute.

Se da la racorit. Intre timp se uda cu apa rece cupele in care se va turna. Se toarna compozitia si se dau formele la rece. Separat se prepara dressingul de fructe de padure si se asezoneaza la servire.

Rezulta cca 700g de crema.

Păreri despre reţetă

Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.

Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!


Top SlăbuţeFan Slăbuţe!Susţine Slăbuţe!Top SlăbuţeSlabute TV
Ultimele alimente
Ultimele articole
Ultimele păreri despre alimente

 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Poziţionare: