Mancaruri: Paste cu calamari si varza rosie
Maxim 6049 kb
- 27 Feb 2011Păreri(voteaza, clic pe stelute pentru nota)
- Paste cu calamari si varza rosie
- Discuţie reteta Paste cu calamari si varza rosie
- paste, pasta, varza, calmar, calmari, calamari, calamar, varza rosie
Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "Paste cu calamari si varza rosie", din categoria "Mancaruri", vezi noua secţiune ghid utilizare.
Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Valori Nutritive
- *CZE%Valori pentru 100 g
- 10%Calorii 203kcal
- 11%Grăsimi 7g
- -%Grăsimi saturate -g
- Grăsimi polinesaturate -g
- Grăsimi mononesaturate -g
- Colesterol -mg
- -%Sodiu -mg
- 9%Carbohidraţi 22.6g
- 10%Fibre 2.9g
- -%Zaharuri -g
- 15%Proteine 13g
- -Vitamine
- -Minerale
- -Altele
- * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Distribuţie calorii pe nutrienţi
■ - Grăsimi
■ - Carbohidraţi
NOTĂ: Valorile nutriţionale pentru categoria mancăruri depind de tipul, sursa şi gramajul alimentelor, precum şi modul de preparare.
CZE - Cantitatea Zilnica Estimata
10%
11%
9%
15%
CZE% Paste cu calamari si varza rosie pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.
CZE% Paste cu calamari si varza rosie pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.
CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de Paste cu calamari si varza rosie pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.
Ingrediente
- 170g paste integrale barilla
- 200g varza rosie
- 300g calamari
- 200g ciuperci
- 40ml ulei masline
- 10g usturoi
- 5g ghimbir murat
- 2g piper negru
- 4 cuisoare, sare
Mod de preparare
Se taie varza subtire, in lungul foii, in asa fel ca fasia sa fie cat mai lunga. Se pune la calit in ulei, cu capac.
Dupa ce se inmoaie putin se adauga ciupercile taiate felii, usturoiul si ghimbirul tocate si calamarii.
Am folosit inele de calamari congelati, puse direct.
Se pun si condimentele si sarea si se lasa la fiert pana scade. Calamarii lasa destul de multa apa. De la varza rosie, inelele de calamarii prind o nuanta de verde smarald, incredibila.
In paralel se fierb 5 min pastele si apoi se scurg si se pun peste sosul scazut, se amesteca si se mai lasa cateva minute in functie de cat de "al dente" se doreste. Rezulta cca 650g de mancare.
Folosesc 85g de paste/pers.
Păreri despre reţetă
Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!