Mancaruri: Piept de pui cu alune si patrunjel
Maxim 6049 kb
- 23 Oct 2010Păreri(voteaza, clic pe stelute pentru nota)
- Piept de pui cu alune si patrunjel
- Discuţie reteta Piept de pui cu alune si patrunjel
- pui, patrunjel, alune, piept pui
Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "Piept de pui cu alune si patrunjel", din categoria "Mancaruri", vezi noua secţiune ghid utilizare.
Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Valori Nutritive
- *CZE%Valori pentru 100 g
- 7%Calorii 146kcal
- 10%Grăsimi 6.5g
- -%Grăsimi saturate -g
- Grăsimi polinesaturate -g
- Grăsimi mononesaturate -g
- Colesterol -mg
- 1%Sodiu 13mg
- 2%Carbohidraţi 4.5g
- -%Fibre -g
- -%Zaharuri -g
- 17%Proteine 14.6g
- -Vitamine
- -Minerale
- -Altele
- * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Distribuţie calorii pe nutrienţi
■ - Grăsimi
■ - Carbohidraţi
NOTĂ: Valorile nutriţionale pentru categoria mancăruri depind de tipul, sursa şi gramajul alimentelor, precum şi modul de preparare.
CZE - Cantitatea Zilnica Estimata
7%
10%
2%
17%
CZE% Piept de pui cu alune si patrunjel pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.
CZE% Piept de pui cu alune si patrunjel pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.
CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de Piept de pui cu alune si patrunjel pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.
Ingrediente
½ piept de pui (300g)
50g alune prajite
1 lingura zeama de lamaie (20 ml)
2 linguri ulei de masline (10 ml)
4 catei de usturoi(15g)
100ml vin alb
1 legatura patrunjel proaspat(150g)
Mod de preparare
Luam, bucata de piept, dezosata si fara piele, ii facem un buzunar, cu un cutit ascutit, o saram ,o piperam si o lasam la o parte.
Punem alunele, patrunjelul si usturoiul in blender. Adaugam uleiul de masline si lamaia si blenduim. Cu aceasta pasta, umplem pieptul de pui.
Intr-o tavita mai mica, punem uleiul de masline, asezam bucata de piept peste care turnam vinul si o dam la cuptor pentru 20min. Scoatem tavita, intoarcem bucata de piept cu partea inferioara in sus si o mai lasam 10min in cuptor pentru a-si prinde crusta pe ambele parti.
Se serveste atat cald cat si rece.
Păreri despre reţetă
Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!