Forum Slăbuţe Cursuri pictura, desen, modelaj, istoria artei
Sunt ResposnabilTop SlăbuţeSusţine Slăbuţe!Sunt fan Slăbuţe!Slabute TV
Calorii

Mancaruri: Piept de pui umplut cu cas si ierburi aromatice

Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "Piept de pui umplut cu cas si ierburi aromatice", din categoria "Mancaruri", vezi noua secţiune ghid utilizare.

Ştii codul de bare pentru acest produs? Clic pe imagine pentru a-l trimite.
Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Propune cod de bare
Cantitate   x   la 

Valori Nutritive

  • *CZE%Valori pentru 100 g
  • 11%Calorii 211.1kcal
  • 11%Grăsimi 7g
  • -%Grăsimi saturate -g
  • Grăsimi polinesaturate -g
  • Grăsimi mononesaturate -g
  •  Colesterol 72.2mg
  • 18%Sodiu 424.2mg
  • 1%Carbohidraţi 3.2g
  • 2%Fibre 0.6g
  • 1%Zaharuri 0.7g
  • 35%Proteine 30.5g
  • -Vitamine
  • -Minerale
  • -Altele
  • * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Slabute.ro
Distribuţie calorii pe nutrienţi
Distribuţie calorii pe grăsimi, proteine şi carbohidraţi.
- Proteine
- Grăsimi
- Carbohidraţi

NOTĂ: Valorile nutriţionale pentru categoria mancăruri depind de tipul, sursa şi gramajul alimentelor, precum şi modul de preparare.

CZE - Cantitatea Zilnica Estimata

Calorii 211.1
11%
Grasimi 7g
11%
Glucide 3.2g
1%
Proteine 30.5g
35%

CZE% Piept de pui umplut cu cas si ierburi aromatice pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.

CZE% Piept de pui umplut cu cas si ierburi aromatice pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.

Calorii:
11%
Grasimi:
11%
Glucide:
1%
Proteine:
35%

CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de Piept de pui umplut cu cas si ierburi aromatice pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.

Ingrediente

  • Piept de pui dezosat: 900g
  • Cas de vaca: 200g
  • Usturoi: 19g
  • busuioc uscat: 2g
  • cimbru uscat: 2g
  • Rosii: 200g
  • Vin alb sec: 100ml
  • Apa: 100ml
  • sare: 1 lingurita

Mod de preparare

Casul de amesteca cu usturoiul pisat, busuiocul, cimbrul si jumatate de lingurita de sare.

Se face un "buzunar" in pieptul de pui si se introduce umplutura, si se preseaza carnea astfel incat sa se inchida "buzunarul".

Se aseaza intr-o tava, se taie rosiile felii si se pun deasupra fiecarei bucati de carne, se sareaza, se toarna in tava vinul si apa si se da la cuptorul preincalzit aproximativ o ora, la foc mediu spre mic.

Pofta buna!

Păreri despre reţetă

Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.

Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!


Top SlăbuţeFan Slăbuţe!Susţine Slăbuţe!Top SlăbuţeSlabute TV
Ultimele alimente
Ultimele articole
Ultimele păreri despre alimente

 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Poziţionare: