Mancaruri: Piftie de curcan si porc, Lucia Aur
Maxim 6049 kb
- 27 Oct 2010Păreri(voteaza, clic pe stelute pentru nota)
- Piftie de curcan si porc
- Discuţie reteta Piftie de curcan si porc, Lucia Aur
- porc, curcan, piftie
Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "Piftie de curcan si porc, Lucia Aur", din categoria "Mancaruri", vezi noua secţiune ghid utilizare.
Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Valori Nutritive
- *CZE%Valori pentru 100 g
- 5%Calorii 96kcal
- 9%Grăsimi 5.3g
- -%Grăsimi saturate -g
- Grăsimi polinesaturate -g
- Grăsimi mononesaturate -g
- Colesterol -mg
- -%Sodiu -mg
- 1%Carbohidraţi 3.2g
- -%Fibre -g
- -%Zaharuri -g
- 10%Proteine 8.5g
- -Vitamine
- -Minerale
- -Altele
- * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Distribuţie calorii pe nutrienţi
■ - Grăsimi
■ - Carbohidraţi
NOTĂ: Valorile nutriţionale pentru categoria mancăruri depind de tipul, sursa şi gramajul alimentelor, precum şi modul de preparare.
CZE - Cantitatea Zilnica Estimata
5%
9%
1%
10%
CZE% Piftie de curcan si porc, Lucia Aur pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.
CZE% Piftie de curcan si porc, Lucia Aur pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.
CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de Piftie de curcan si porc, Lucia Aur pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.
Ingrediente
Pulpa/piept de curcan 925 g; picioare de porc 400 g; usturoi 64 g; Telina, radacina 315 g; morcovi 165 g; ceapa 270 g; ardei 175; patrunjel radacina/pastarnac 145 g
Mod de preparare
Se pune la fiert, in oala sub presiune, carnea, se clocoteste, se spumeaza, cand nu mai e spuma se pune capacul si se fierbe carnea circa 40-50 min. Se adauga zarzavatul si se fierbe cam 10 min sub capac. Dupa indepartarea legumelor, se scot oasele din carne, se lasa zeama la racit; se indeparteaza grasimea. Usturoiul se zdrobeste, se aseaza bucatile de carne pe fundul vasului, se pune usturoi si se toarna deasupra zeama. Se pune la frigider.
Păreri despre reţetă
Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!