Forum Slăbuţe Cursuri pictura, desen, modelaj, istoria artei
Sunt ResposnabilTop SlăbuţeSusţine Slăbuţe!Sunt fan Slăbuţe!Slabute TV
Calorii

Mancaruri: Piftie de curcan si porc, Lucia Aur

Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "Piftie de curcan si porc, Lucia Aur", din categoria "Mancaruri", vezi noua secţiune ghid utilizare.

Ştii codul de bare pentru acest produs? Clic pe imagine pentru a-l trimite.
Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Propune cod de bare
Cantitate   x   la 

Valori Nutritive

  • *CZE%Valori pentru 100 g
  • 5%Calorii 96kcal
  • 9%Grăsimi 5.3g
  • -%Grăsimi saturate -g
  • Grăsimi polinesaturate -g
  • Grăsimi mononesaturate -g
  •  Colesterol -mg
  • -%Sodiu -mg
  • 1%Carbohidraţi 3.2g
  • -%Fibre -g
  • -%Zaharuri -g
  • 10%Proteine 8.5g
  • -Vitamine
  • -Minerale
  • -Altele
  • * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Slabute.ro
Distribuţie calorii pe nutrienţi
Distribuţie calorii pe grăsimi, proteine şi carbohidraţi.
- Proteine
- Grăsimi
- Carbohidraţi

NOTĂ: Valorile nutriţionale pentru categoria mancăruri depind de tipul, sursa şi gramajul alimentelor, precum şi modul de preparare.

CZE - Cantitatea Zilnica Estimata

Calorii 96
5%
Grasimi 5.3g
9%
Glucide 3.2g
1%
Proteine 8.5g
10%

CZE% Piftie de curcan si porc, Lucia Aur pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.

CZE% Piftie de curcan si porc, Lucia Aur pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.

Calorii:
5%
Grasimi:
9%
Glucide:
1%
Proteine:
10%

CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de Piftie de curcan si porc, Lucia Aur pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.

Ingrediente

Pulpa/piept de curcan 925 g; picioare de porc 400 g; usturoi 64 g; Telina, radacina 315 g; morcovi 165 g; ceapa 270 g; ardei 175; patrunjel radacina/pastarnac 145 g

Mod de preparare

Se pune la fiert, in oala sub presiune, carnea, se clocoteste, se spumeaza, cand nu mai e spuma se pune capacul si se fierbe carnea circa 40-50 min. Se adauga zarzavatul si se fierbe cam 10 min sub capac. Dupa indepartarea legumelor, se scot oasele din carne, se lasa zeama la racit; se indeparteaza grasimea. Usturoiul se zdrobeste, se aseaza bucatile de carne pe fundul vasului, se pune usturoi si se toarna deasupra zeama. Se pune la frigider.

Păreri despre reţetă

Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.

Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!


Top SlăbuţeFan Slăbuţe!Susţine Slăbuţe!Top SlăbuţeSlabute TV
Ultimele alimente
Ultimele articole
Ultimele păreri despre alimente

 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Poziţionare: