Mancaruri: Pizza cu blat precopt - francescana
Maxim 6049 kb
- 14 Feb 2011Păreri(voteaza, clic pe stelute pentru nota)
- Pizza cu blat precopt - francescana
- Discuţie reteta Pizza cu blat precopt - francescana
- pizza, blat
Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "Pizza cu blat precopt - francescana", din categoria "Mancaruri", vezi noua secţiune ghid utilizare.
Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Valori Nutritive
- *CZE%Valori pentru 100 g
- 11%Calorii 218kcal
- 19%Grăsimi 11.5g
- 7%Grăsimi saturate 1.3g
- Grăsimi polinesaturate 0.5g
- Grăsimi mononesaturate 1.8g
- Colesterol 50.3mg
- 8%Sodiu 195.9mg
- 7%Carbohidraţi 16.2g
- 1%Fibre 0.3g
- 1%Zaharuri 0.5g
- 13%Proteine 11.7g
- -Vitamine
- -Minerale
- -Altele
- * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Distribuţie calorii pe nutrienţi
■ - Grăsimi
■ - Carbohidraţi
NOTĂ: Valorile nutriţionale pentru categoria mancăruri depind de tipul, sursa şi gramajul alimentelor, precum şi modul de preparare.
CZE - Cantitatea Zilnica Estimata
11%
19%
7%
13%
CZE% Pizza cu blat precopt - francescana pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.
CZE% Pizza cu blat precopt - francescana pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.
CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de Pizza cu blat precopt - francescana pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.
Ingrediente
- 150 g blat precopt Happy Baker
- 30 g ketchup Tomi dulce
- 50 g branza telemea
- 110 g rosie
- 47 g salam
- 25 g ceapa
- 110 g cascaval
- 1 ou =~56 g
Mod de preparare
Se pune blatul in tava de cuptor pe hartie de copt, se intinde ketchup-ul direct pe blat, se presara branza, se aseaza felii subtiri de rosii, ceapa, feliute de salam si deasupra cascavalul ras.
Se bate un ou si se toarna usor peste cascaval (sau se poate pune oul intreg in mijlocul blatului, daca preferati).
Se da la cuptor pt cca 15 minute. Din cantitatile de mai sus, rezulta aproximativ 550 g pizza.
Pentru a fi mai fraged, se poate umezi inainte un pic blatul.
Păreri despre reţetă
Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!