Mancaruri: Pizza dietetica, Slabuta
Maxim 6049 kb
- 14 Sep 2010Păreri(voteaza, clic pe stelute pentru nota)
- Pizza dietetica, Slabuta
- Discuţie reteta Pizza dietetica, Slabuta
- pizza
Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "Pizza dietetica, Slabuta", din categoria "Mancaruri", vezi noua secţiune ghid utilizare.
Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Valori Nutritive
- *CZE%Valori pentru 100 g
- 7%Calorii 138.8kcal
- 8%Grăsimi 4.8g
- -%Grăsimi saturate -g
- Grăsimi polinesaturate -g
- Grăsimi mononesaturate -g
- Colesterol -mg
- 5%Sodiu 122.1mg
- 8%Carbohidraţi 19.2g
- 19%Fibre 5.4g
- 1%Zaharuri 0.7g
- 8%Proteine 7.3g
- -Vitamine
- -Minerale
- -Altele
- * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Distribuţie calorii pe nutrienţi
■ - Grăsimi
■ - Carbohidraţi
NOTĂ: Valorile nutriţionale pentru categoria mancăruri depind de tipul, sursa şi gramajul alimentelor, precum şi modul de preparare.
CZE - Cantitatea Zilnica Estimata
7%
8%
8%
8%
CZE% Pizza dietetica, Slabuta pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.
CZE% Pizza dietetica, Slabuta pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.
CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de Pizza dietetica, Slabuta pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.
Ingrediente
- Tarate de grau, 80g
- Ciuperci champignon crude, 230g
- Sunca Praga, Campofrio, 100g
- Masline negre, 40g
- Ketchup, Heinz, 20g
- Ceapa, 42g
- Ulei de masline extra virgin, Iberica, 16.4ml
- Sare de/pentru masa, 1.8g
- Sirop de agave Bio 100% organic, Allos, 10ml
- Drojdie, proaspata, 3g
- Apa plata, 220ml
- Faina de spelta, Aurora, 160g
- Mozzarella, Real Quality, 70g
Mod de preparare
Faina de spelta (80 gr) cu taratele se pun intr-un vas, dupa se adauga sarea si uleiul.
Separat intr-un vas se toarna apa calda. Se adauga siropul de agave, drojdia uscata (sau drojdia proaspata), se amesteca si se lasa 15 min.
Amestecul de drojdie se toarna in vasul in care am pus faina, se framanta un aluat moale care se ia usor de maini. Se acopera cu un prosop si se lasa la temperatura camerei in jur de 30 de min.
In acest timp, aluatul trebuie sa se mareasca in volum.
Dupa acest timp se amesteca aluatul cu restul de faina si se intinde cu ajutorul unei linguri pe o tava tapetata cu hartie de copt.
Se unge cu ketchup.
Deasupra se pune ceapa taiata rondele, ciupercile, sunca, maslinele si mozzarella.
Se da la cuptor pentru 25 minute.
Păreri despre reţetă
Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!