Mancaruri: Placinta ardeleneasca cu cartofi a la Crysa
Maxim 6049 kb
- 10 Jul 2010Păreri(voteaza, clic pe stelute pentru nota)
- Placinta ardeleneasca cu cartofi
- Discuţie reteta Placinta ardeleneasca cu cartofi a la Crysa
- placinta, cartofi, placinta cartofi, placinta ardeleneasca
Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "Placinta ardeleneasca cu cartofi a la Crysa", din categoria "Mancaruri", vezi noua secţiune ghid utilizare.
Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Valori Nutritive
- *CZE%Valori pentru 100 g
- 18%Calorii 352.7kcal
- 18%Grăsimi 11.4g
- -%Grăsimi saturate -g
- Grăsimi polinesaturate -g
- Grăsimi mononesaturate -g
- Colesterol -mg
- 9%Sodiu 213.8mg
- 23%Carbohidraţi 55.1g
- 12%Fibre 3.3g
- -%Zaharuri -g
- 8%Proteine 7.2g
- -Vitamine
- -Minerale
- -Altele
- * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Distribuţie calorii pe nutrienţi
■ - Grăsimi
■ - Carbohidraţi
NOTĂ: Valorile nutriţionale pentru categoria mancăruri depind de tipul, sursa şi gramajul alimentelor, precum şi modul de preparare.
CZE - Cantitatea Zilnica Estimata
18%
18%
23%
8%
CZE% Placinta ardeleneasca cu cartofi a la Crysa pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.
CZE% Placinta ardeleneasca cu cartofi a la Crysa pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.
CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de Placinta ardeleneasca cu cartofi a la Crysa pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.
Ingrediente
- 1kg faina,
- 500gr apa
- 25gr drojdie
- sare
- 200ml ulei (100 pt aluat)
- 1.5kg cartofi
Mod de preparare
se pune drojdia in 1 cana cu apa calduta si se lasa 30min, se face un cuib in faina si acolo se pune drojdia, sare se framanta, dupa care se mai pune apa sau faina, 100ml ulei, se framanta, aluatul trebuie sa fie moale si se lasa la dospit 1 ora. se fierb cartofi cu coaja se curata se taie partratele, se amesteca cu mixerul (fara apa sau lapte).
se taie porti pt fiecare placinta se intinde cu sucitorul, se umple cu cartori, se mai intinde putin dupa care se pune la prajit in tigaie (aici folositi restul de ulei.
Păreri despre reţetă
Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!