Mancaruri: Placinta cu ciuperci si ficatei de pui
Maxim 6049 kb
- 21 Oct 2011Păreri(voteaza, clic pe stelute pentru nota)
- Placinta cu ciuperci si ficatei de pui
- Discuţie reteta Placinta cu ciuperci si ficatei de pui
- pui, placinta, ciuperci, ficatei
Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "Placinta cu ciuperci si ficatei de pui", din categoria "Mancaruri", vezi noua secţiune ghid utilizare.
Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Valori Nutritive
- *CZE%Valori pentru 100 g
- 6%Calorii 124kcal
- 9%Grăsimi 5.7g
- -%Grăsimi saturate -g
- Grăsimi polinesaturate -g
- Grăsimi mononesaturate -g
- Colesterol -mg
- -%Sodiu -mg
- 5%Carbohidraţi 12g
- -%Fibre -g
- -%Zaharuri -g
- 8%Proteine 6.7g
- -Vitamine
- -Minerale
- -Altele
- * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Distribuţie calorii pe nutrienţi
■ - Grăsimi
■ - Carbohidraţi
NOTĂ: Valorile nutriţionale pentru categoria mancăruri depind de tipul, sursa şi gramajul alimentelor, precum şi modul de preparare.
CZE - Cantitatea Zilnica Estimata
6%
9%
5%
8%
CZE% Placinta cu ciuperci si ficatei de pui pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.
CZE% Placinta cu ciuperci si ficatei de pui pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.
CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de Placinta cu ciuperci si ficatei de pui pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.
Ingrediente
Pentru aluat iti trebuie:
- 300 g faina
- 100 ml ulei
- 100 ml apa
- drojdie cat o nuca
- sare
- zahar.
Pentru umplutura iti trebuie:
- 500 g ficatei de pasare
- 2-3 cepe
- 200 g ghebe (din conserva)
- 3 oua
- 300 g smantana
- 1 legatura marar
- piper
- ulei.
Mod de preparare
Pentru aluat pregatesti asa:
- Dizolvi drojdia in apa calduta cu 1 lingura de faina si un sfert de lingurita de zahar si lasi maiaua sa creasca 10 minute.
- O torni apoi peste faina si presari un praf de sare, apoi framanti aluatul adaugand treptat uleiul.
- Il lasi sa creasca 20 de minute si in acest timp pregatesti umplutura: cureti ceapa, o toci si o calesti in ulei.
- Speli apoi ficateii si ghebele, le tai bucatele, le amesteci cu ceapa calita si potrivesti gustul de sare si piper.
- Separat, bati ouale cu smantana si mararul tocat.
- Dupa ce a crescut aluatul, il imparti in doua bucati din care intinzi doua foi.
- Asezi o foaie intr-o tava de aragaz unsa cu margarina si tapetata cu faina, intinzi toata umplutura, torni compozitia de smantana si pui si a doua foaie.
- Intepi placinta din loc in loc cu furculita si o dai la cuptor pentru 30 de minute.
Portii: 20 bucati
Pregatire: 60 minute
Păreri despre reţetă
Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!