Forum Slăbuţe Cursuri pictura, desen, modelaj, istoria artei
Sunt ResposnabilTop SlăbuţeSusţine Slăbuţe!Sunt fan Slăbuţe!Slabute TV
Calorii

Mancaruri: Placinta cu ciuperci si ficatei de pui

Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "Placinta cu ciuperci si ficatei de pui", din categoria "Mancaruri", vezi noua secţiune ghid utilizare.

Ştii codul de bare pentru acest produs? Clic pe imagine pentru a-l trimite.
Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Propune cod de bare
Cantitate   x   la 

Valori Nutritive

  • *CZE%Valori pentru 100 g
  • 6%Calorii 124kcal
  • 9%Grăsimi 5.7g
  • -%Grăsimi saturate -g
  • Grăsimi polinesaturate -g
  • Grăsimi mononesaturate -g
  •  Colesterol -mg
  • -%Sodiu -mg
  • 5%Carbohidraţi 12g
  • -%Fibre -g
  • -%Zaharuri -g
  • 8%Proteine 6.7g
  • -Vitamine
  • -Minerale
  • -Altele
  • * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Slabute.ro
Distribuţie calorii pe nutrienţi
Distribuţie calorii pe grăsimi, proteine şi carbohidraţi.
- Proteine
- Grăsimi
- Carbohidraţi

NOTĂ: Valorile nutriţionale pentru categoria mancăruri depind de tipul, sursa şi gramajul alimentelor, precum şi modul de preparare.

CZE - Cantitatea Zilnica Estimata

Calorii 124
6%
Grasimi 5.7g
9%
Glucide 12g
5%
Proteine 6.7g
8%

CZE% Placinta cu ciuperci si ficatei de pui pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.

CZE% Placinta cu ciuperci si ficatei de pui pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.

Calorii:
6%
Grasimi:
9%
Glucide:
5%
Proteine:
8%

CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de Placinta cu ciuperci si ficatei de pui pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.

Ingrediente

Pentru aluat iti trebuie:

  • 300 g faina
  • 100 ml ulei
  • 100 ml apa
  • drojdie cat o nuca
  • sare
  • zahar.

Pentru umplutura iti trebuie:

  • 500 g ficatei de pasare
  • 2-3 cepe
  • 200 g ghebe (din conserva)
  • 3 oua
  • 300 g smantana
  • 1 legatura marar
  • piper
  • ulei.

Mod de preparare

Pentru aluat pregatesti asa:

  1. Dizolvi drojdia in apa calduta cu 1 lingura de faina si un sfert de lingurita de zahar si lasi maiaua sa creasca 10 minute.
  2. O torni apoi peste faina si presari un praf de sare, apoi framanti aluatul adaugand treptat uleiul.
  3. Il lasi sa creasca 20 de minute si in acest timp pregatesti umplutura: cureti ceapa, o toci si o calesti in ulei.
  4. Speli apoi ficateii si ghebele, le tai bucatele, le amesteci cu ceapa calita si potrivesti gustul de sare si piper.
  5. Separat, bati ouale cu smantana si mararul tocat.
  6. Dupa ce a crescut aluatul, il imparti in doua bucati din care intinzi doua foi.
  7. Asezi o foaie intr-o tava de aragaz unsa cu margarina si tapetata cu faina, intinzi toata umplutura, torni compozitia de smantana si pui si a  doua foaie.
  8. Intepi placinta din loc in loc cu furculita si o dai la cuptor pentru 30 de minute.

Portii: 20 bucati

Pregatire: 60 minute

Păreri despre reţetă

Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.

Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!


Top SlăbuţeFan Slăbuţe!Susţine Slăbuţe!Top SlăbuţeSlabute TV
Ultimele alimente
Ultimele articole
Ultimele păreri despre alimente

 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Poziţionare: