Mancaruri: Placinta dietetica cu branza dulce si stafide
Maxim 6049 kb
- 28 Apr 2011Păreri(voteaza, clic pe stelute pentru nota)
- Placinta dietetica cu branza dulce si stafide
- Discuţie reteta Placinta dietetica cu branza dulce si stafide
- branza, placinta, stafide
Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "Placinta dietetica cu branza dulce si stafide", din categoria "Mancaruri", vezi noua secţiune ghid utilizare.
Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Valori Nutritive
- *CZE%Valori pentru 100 g
- 8%Calorii 166kcal
- 9%Grăsimi 5.3g
- -%Grăsimi saturate -g
- Grăsimi polinesaturate -g
- Grăsimi mononesaturate -g
- Colesterol 66.8mg
- 0%Sodiu 5.7mg
- 9%Carbohidraţi 22.2g
- 1%Fibre 0.3g
- 9%Zaharuri 4.4g
- 11%Proteine 9.2g
- -Vitamine
- -Minerale
- -Altele
- * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Distribuţie calorii pe nutrienţi
■ - Grăsimi
■ - Carbohidraţi
NOTĂ: Valorile nutriţionale pentru categoria mancăruri depind de tipul, sursa şi gramajul alimentelor, precum şi modul de preparare.
CZE - Cantitatea Zilnica Estimata
8%
9%
9%
11%
CZE% Placinta dietetica cu branza dulce si stafide pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.
CZE% Placinta dietetica cu branza dulce si stafide pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.
CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de Placinta dietetica cu branza dulce si stafide pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.
Ingrediente
- Foi placinta Linco (6 foi) 200g
- Ulei de floarea soarelui 15ml
- Branza Lacteea 0.2% 1kg
- Sorbitol 120
- Stafide aurii 150g
- Smantana 32% 200g
- 6 oua mici (aprox 300g)
- 1 plic praf budinca de cocos Dr. Oetker
- 1 plic vanilie naturala Dr. Oetker
Mod de preparare
Branza + smantana + sorbitolul (se pastreaza deoparte o lingura rasa) + esenta vanilie se bat cu mixerul 1 minut pana de formeaza o crema.
Se adauga ouale, unul cate unul, pana la incorporare completa. Apoi se cerne braful de budinca si se bate bine 2 minute pentru a nu ramane cocoloase. La sfarsit se incorporease stafidele.
Uleiul se amesteca cu o cantitate egala de apa plata calduta intr-o sticla de plastic cu spray si se foloseste la sprayarea foilor de placinta, agitand puternic inainte de fiecare utilizare pentru a se forma o emulsie. Se dau 2 - 3 pufuri pe fiecare foaie.
Se aseaza 3 foi Linco pe fundul unei tavi de placinta, se adauga compozitia de branza si apoi se mai aseaza inca 3 foi deasupra.
Se bate un ou cu 1lg de sorbitol ramasa si se unge placinta. Se taie in patrate foaia de deasupra, pentru o portionare mai usoara dupa coacere. Se baga la cuptor la foc mediu 1 ora, sau pana este bine rumenita deasupra. Se portioneaza in 24 de bucati din care se poate manca cate 1 - 2 bucati dimineata la micul dejun.
Păreri despre reţetă
Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!