Mancaruri: Prajitura cu caise a la sherpika
Maxim 6049 kb
- 23 Jul 2011Păreri(voteaza, clic pe stelute pentru nota)
- Prajitura cu caise
- Discuţie reteta Prajitura cu caise a la sherpika
- desert, prajitura, caise
Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "Prajitura cu caise a la sherpika", din categoria "Mancaruri", vezi noua secţiune ghid utilizare.
Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Valori Nutritive
- *CZE%Valori pentru 100 g
- 7%Calorii 140.4kcal
- 8%Grăsimi 5g
- -%Grăsimi saturate -g
- Grăsimi polinesaturate -g
- Grăsimi mononesaturate -g
- Colesterol -mg
- 1%Sodiu 16mg
- 9%Carbohidraţi 20.7g
- 11%Fibre 3g
- 14%Zaharuri 7.2g
- 7%Proteine 6g
- -Vitamine
- -Minerale
- -Altele
- * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Distribuţie calorii pe nutrienţi
■ - Grăsimi
■ - Carbohidraţi
NOTĂ: Valorile nutriţionale pentru categoria mancăruri depind de tipul, sursa şi gramajul alimentelor, precum şi modul de preparare.
CZE - Cantitatea Zilnica Estimata
7%
8%
9%
7%
CZE% Prajitura cu caise a la sherpika pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.
CZE% Prajitura cu caise a la sherpika pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.
CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de Prajitura cu caise a la sherpika pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.
Ingrediente
- Caise: 1 kg (fara samburi)
- Oua ecologice: 6 bucati (separati albusurile de galbenusuri)
- Stevie, indulcitor: 5ml
- Zahar brut: 2 linguri (40g)
- Migdale: 50g
- Faina integrala de ovaz: 6 linguri (120g)
- 1 plic praf de copt (10g)
- miezul de la jumatate de pastaie de vanilie
- 1 varf de lingurita sare
Mod de preparare
Galbenusurile se separa de albusuri si se freaca cu stevia si miezul de la jumatate de pastaie de vanilie.
Albusurile se bat spuma tare cu praful de sare, apoi cu cele 2 linguri de zahar, apoi se inglobeaza amestecul de galbenusuri, putin cate putin, cu un tel, de sus in jos. Faina se cerne si se amesteca cu praful de copt, apoi se adauga amestecului de oua, tot incet, cu telul, de sus in jos.
Intr-o tava se pune o foaie de copt, se toarna amestecul preparat, apoi se pun caisele si migdalele si se da la cuptorul preincalzit aproximativ 40 de minute. Pofta buna!
Păreri despre reţetă
Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!