Forum Slăbuţe Cursuri pictura, desen, modelaj, istoria artei
Sunt ResposnabilTop SlăbuţeSusţine Slăbuţe!Sunt fan Slăbuţe!Slabute TV
Calorii

Mancaruri: Prajitura cu ciocolata, visine si stafide Rallara

Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "Prajitura cu ciocolata, visine si stafide Rallara", din categoria "Mancaruri", vezi noua secţiune ghid utilizare.

Ştii codul de bare pentru acest produs? Clic pe imagine pentru a-l trimite.
Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Propune cod de bare
Cantitate   x   la 

Valori Nutritive

  • *CZE%Valori pentru 100 g
  • 20%Calorii 402kcal
  • 33%Grăsimi 20.3g
  • -%Grăsimi saturate -g
  • Grăsimi polinesaturate -g
  • Grăsimi mononesaturate -g
  •  Colesterol -mg
  • -%Sodiu -mg
  • 18%Carbohidraţi 42.4g
  • -%Fibre -g
  • -%Zaharuri -g
  • 11%Proteine 9.5g
  • -Vitamine
  • -Minerale
  • -Altele
  • * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Slabute.ro
Distribuţie calorii pe nutrienţi
Distribuţie calorii pe grăsimi, proteine şi carbohidraţi.
- Proteine
- Grăsimi
- Carbohidraţi

NOTĂ: Valorile nutriţionale pentru categoria mancăruri depind de tipul, sursa şi gramajul alimentelor, precum şi modul de preparare.

CZE - Cantitatea Zilnica Estimata

Calorii 402
20%
Grasimi 20.3g
33%
Glucide 42.4g
18%
Proteine 9.5g
11%

CZE% Prajitura cu ciocolata, visine si stafide Rallara pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.

CZE% Prajitura cu ciocolata, visine si stafide Rallara pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.

Calorii:
20%
Grasimi:
33%
Glucide:
18%
Proteine:
11%

CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de Prajitura cu ciocolata, visine si stafide Rallara pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.

Ingrediente

  • 4 oua integrale de casa
  • 100g faina alba de grau Arpis
  • 90g zahar brun demerara Margaritar
  • 10g cacao pudra neagra Dr. Oetker
  • 100g visine gata decongelate (70g pentru blat si 30g pentru decor)
  • 30g stafide
  • 90g unt Napolact 65% grasime (10g uns tava si 80g pentru glazura)
  • 30g ciocolata Heidi 85% cacao

Mod de preparare

  • Usor
  • Timp preparare: 50 min.
  • Stafidele se pun la inmuiat in lapte cald. Se tapeteaza tava de copt cu unt(10g)-eu am folosit una rotunda de tort, diametrul 24cm.
  • Se bat albusurile, se aduga treptat zaharul, apoi galbenusurile iar la final tot treptat faina. Se adauga apoi stafidele si visinele(70g). Aluatul se imparte in doua si in una se adauga cacao. Apoi se imbina in tava de copt, pentru a pastra cele 2 nuante de blat. Sucul ramas de la decongelarea lor se poate adauga si el, eu l-am picurat deasupra inainte de a-l pune la cuptor si am amestecat putin. Se da la cuptor. (depinde de temperatura, eu am lasat la copt 20 min.)
  • Intre timp se pregateste glazura: se incalzeste untul(80g) cu ciocolata. Se toarna peste prajitura si se decoreaza cu visine. (Eu am mai pus niste drajeuri de ciocolata neagra si alba). Se mai poate presara dupa racire putin zahar pudra.(Acesta nu e adaugat in calculul caloriilor, nici drajeurile)
  • Pofta mare! :)

Păreri despre reţetă

Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.

Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!


Top SlăbuţeFan Slăbuţe!Susţine Slăbuţe!Top SlăbuţeSlabute TV
Ultimele alimente
Ultimele articole
Ultimele păreri despre alimente

 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Poziţionare: