Forum Slăbuţe Cursuri pictura, desen, modelaj, istoria artei
Sunt ResposnabilTop SlăbuţeSusţine Slăbuţe!Sunt fan Slăbuţe!Slabute TV
Calorii

Mancaruri: Prajitura cu crema

Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "Prajitura cu crema", din categoria "Mancaruri", vezi noua secţiune ghid utilizare.

Ştii codul de bare pentru acest produs? Clic pe imagine pentru a-l trimite.
Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Propune cod de bare
Cantitate   x   la 

Valori Nutritive

  • *CZE%Valori pentru 100 g
  • 5%Calorii 94kcal
  • 11%Grăsimi 6.8g
  • -%Grăsimi saturate -g
  • Grăsimi polinesaturate -g
  • Grăsimi mononesaturate -g
  •  Colesterol 87mg
  • -%Sodiu -mg
  • 2%Carbohidraţi 5.2g
  • 2%Fibre 0.5g
  • 4%Zaharuri 2g
  • 3%Proteine 2.7g
  • -Vitamine
  • -Minerale
  • -Altele
  • * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Slabute.ro
Distribuţie calorii pe nutrienţi
Distribuţie calorii pe grăsimi, proteine şi carbohidraţi.
- Proteine
- Grăsimi
- Carbohidraţi

NOTĂ: Valorile nutriţionale pentru categoria mancăruri depind de tipul, sursa şi gramajul alimentelor, precum şi modul de preparare.

CZE - Cantitatea Zilnica Estimata

Calorii 94
5%
Grasimi 6.8g
11%
Glucide 5.2g
2%
Proteine 2.7g
3%

CZE% Prajitura cu crema pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.

CZE% Prajitura cu crema pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.

Calorii:
5%
Grasimi:
11%
Glucide:
2%
Proteine:
3%

CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de Prajitura cu crema pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.

Ingrediente

  •  - Cremme Patisserie - 500 ml
  •  - 6 albusuri de ou
  •  - 5 galbenusuri
  •  - fulgi de ciocolata de menaj - 30 gr
  •  - indulcitor fara zahar, fara calorii Profi
  •  - faina alba - 60 gr
  •  - compot de ananas - 250 gr
  •  - banana - 40 gr
  •  - kiwi - 50 gr
  •   - esenta de vanilie

Mod de preparare

Blaturi (2) : Se bat albusurile spuma cu un varf de cutit de sare, se adauga galbenusurile, esenta de vanilie si la urma se incorporeaza faina si fulgii de ciocolata.  Spuma obtinuta se pune in doua tavi si se da la cuptor. Rezulta doua foi pufoase, subtiri.

Dupa ce s-au racit, blaturile se insiropeaza cu zeama din compot, se taie fructele cubulete s se aseaza pe o foaie, se adauga 1/3 crema si se pune celalalt blat, iar pe deasupra restul din crema.

Păreri despre reţetă

Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.

Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!


Top SlăbuţeFan Slăbuţe!Susţine Slăbuţe!Top SlăbuţeSlabute TV
Ultimele alimente
Ultimele articole
Ultimele păreri despre alimente

 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Poziţionare: