Forum Slăbuţe Cursuri pictura, desen, modelaj, istoria artei
Sunt ResposnabilTop SlăbuţeSusţine Slăbuţe!Sunt fan Slăbuţe!Slabute TV
Calorii

Mancaruri: Prajitura cu mere tip montignac, mayya

Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "Prajitura cu mere tip montignac, mayya", din categoria "Mancaruri", vezi noua secţiune ghid utilizare.

Ştii codul de bare pentru acest produs? Clic pe imagine pentru a-l trimite.
Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Propune cod de bare
Cantitate   x   la 

Valori Nutritive

  • *CZE%Valori pentru 100 g
  • 9%Calorii 184kcal
  • 9%Grăsimi 5.4g
  • -%Grăsimi saturate -g
  • Grăsimi polinesaturate -g
  • Grăsimi mononesaturate -g
  •  Colesterol 127.2mg
  • 0%Sodiu 4.9mg
  • 11%Carbohidraţi 25.2g
  • 6%Fibre 1.8g
  • -%Zaharuri -g
  • 11%Proteine 9.5g
  • -Vitamine
  • -Minerale
  • -Altele
  • * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Slabute.ro
Distribuţie calorii pe nutrienţi
Distribuţie calorii pe grăsimi, proteine şi carbohidraţi.
- Proteine
- Grăsimi
- Carbohidraţi

NOTĂ: Valorile nutriţionale pentru categoria mancăruri depind de tipul, sursa şi gramajul alimentelor, precum şi modul de preparare.

CZE - Cantitatea Zilnica Estimata

Calorii 184
9%
Grasimi 5.4g
9%
Glucide 25.2g
11%
Proteine 9.5g
11%

CZE% Prajitura cu mere tip montignac, mayya pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.

CZE% Prajitura cu mere tip montignac, mayya pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.

Calorii:
9%
Grasimi:
9%
Glucide:
11%
Proteine:
11%

CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de Prajitura cu mere tip montignac, mayya pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.

Ingrediente

390 g mere ionatan;3 oua(180g),60 g fructoza;55 g faina de soia degresata;1 vf.lingurita de bicarbonat de sodiu,1 vf cutit de sare,1 lingurita esenta de rom,12 g unt.

Mod de preparare

* Încingeţi cuptorul la 175 grd C.* Ungeţi tava cu unt şi apoi presăraţi  3 linguri fructoză.* Curăţaţi merele de căsuţa sâmburilor, le tăiaţi felii şi le aşezaţi în tava.

Presăraţi scorţişoară pe mere.* Puneţi merele la cuptor timp de 15–20 minute până înmuiaţi puţin merele şi siropul din tavă clocoteşte.* Scoateţi tava din cuptor şi adăugaţi pandişpanul.

 

Pandişpanul:

* Amestecaţi într-un bol faina de soia si bicarbonatul; separat, bateţi spumă albuşurile cu un praf de sare; adăugaţi la albuşuri restul de fructoza şi mai bateţi până se întăreşte spuma din nou; adăugaţi esenta de rom şi gălbenuşurile, mai bateţi 1–2 minute; adăugaţi faina şi amestecaţi cu grijă, cu mişcări de jos – în sus, pentru a nu scoate aerul încorporat în albuş.* Mai coaceţi 20 -25 minute. Puteţi verifica dacă e copt pandişpanul astfel: apăsaţi uşor cu degetul pe suprafaţa prăjiturii; dacă aluatul e elastic, revine după apăsare, puteţi scoate prăjitura din cuptor.

Am obtinut 525 g prajitura  prufoasa,nu se simte deloc gust de soia,chiar nu ma asteptam sa fie atat de gustoasa.

 

Păreri despre reţetă

Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.

Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!


Top SlăbuţeFan Slăbuţe!Susţine Slăbuţe!Top SlăbuţeSlabute TV
Ultimele alimente
Ultimele articole
Ultimele păreri despre alimente

 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Poziţionare: