Forum Slăbuţe Cursuri pictura, desen, modelaj, istoria artei
Sunt ResposnabilTop SlăbuţeSusţine Slăbuţe!Sunt fan Slăbuţe!Slabute TV
Calorii

Mancaruri: Prajitura cu pere, rasturnata

Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "Prajitura cu pere, rasturnata", din categoria "Mancaruri", vezi noua secţiune ghid utilizare.

Ştii codul de bare pentru acest produs? Clic pe imagine pentru a-l trimite.
Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Propune cod de bare
Cantitate   x   la 

Valori Nutritive

  • *CZE%Valori pentru 100 g
  • 8%Calorii 160kcal
  • 7%Grăsimi 4.1g
  • -%Grăsimi saturate -g
  • Grăsimi polinesaturate -g
  • Grăsimi mononesaturate -g
  •  Colesterol -mg
  • 0%Sodiu 0.3mg
  • 11%Carbohidraţi 25g
  • 9%Fibre 2.4g
  • -%Zaharuri -g
  • 5%Proteine 4.2g
  • -Vitamine
  • -Minerale
  • -Altele
  • * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Slabute.ro
Distribuţie calorii pe nutrienţi
Distribuţie calorii pe grăsimi, proteine şi carbohidraţi.
- Proteine
- Grăsimi
- Carbohidraţi

NOTĂ: Valorile nutriţionale pentru categoria mancăruri depind de tipul, sursa şi gramajul alimentelor, precum şi modul de preparare.

CZE - Cantitatea Zilnica Estimata

Calorii 160
8%
Grasimi 4.1g
7%
Glucide 25g
11%
Proteine 4.2g
5%

CZE% Prajitura cu pere, rasturnata pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.

CZE% Prajitura cu pere, rasturnata pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.

Calorii:
8%
Grasimi:
7%
Glucide:
11%
Proteine:
5%

CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de Prajitura cu pere, rasturnata pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.

Ingrediente

  • - 2 kg pere
  • - 50g de zahar
  • - 50 gr unt
  • - 10 oua
  • - 10 linguri de zahar
  • - 10 linguri de faina
  • - 10 gr sare coaja de lamaie

Mod de preparare

Am folosit tava mare, de la aragaz.

Curatam merele/perele/pierscile (si ce fructe va mai trece voua prin cap sa incercati) de coaja si le scobim interiorul/scoateti samburii, le taiem in jumatati.

Tapetam o tava cu unt din belsug (mai lasam in tava cateva bucatele de unt)si cu zahar, asezam fructele in tava si le bagam in cuptor la 180 grade cam 30 minute pana se inmoaie(verificati apasand cu degetul o bucatica).

Cat timp sunt fructele la cuptor facem pandispanul:Separam galbenusurile de albusuri.Frecam galbenusurile cu zaharul bine de tot.

Albusurile le batem bat cu un praf de sare si acum le adaugam peste galbenusuri alternand o lingura de faina cu una de albus batut, amestecand de jos in sus.

Intre timp s-au patruns si fructele asa ca le scoatem si imediat adaugam aluatul de pandispan peste fructele calde,scoase din cuptor, mai lasam pentru 30 minute la copt la 180 grade si cand s-a desprins de pe margini e gata.

Rasturnam tortul/prajitura, pe un platou astfel incat fructele sa fie la suprafata.

Păreri despre reţetă

Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.

Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!


Top SlăbuţeFan Slăbuţe!Susţine Slăbuţe!Top SlăbuţeSlabute TV
Ultimele alimente
Ultimele articole
Ultimele păreri despre alimente

 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Poziţionare: