Mancaruri: Prajitura de mere cu fulgi de secara
Maxim 6049 kb
- 18 Mar 2012Păreri(voteaza, clic pe stelute pentru nota)
- Prajitura de mere cu fulgi de secara
- Discuţie reteta Prajitura de mere cu fulgi de secara
- desert, mere, prajitura, fulgi, secara
Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "Prajitura de mere cu fulgi de secara", din categoria "Mancaruri", vezi noua secţiune ghid utilizare.
Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Valori Nutritive
- *CZE%Valori pentru 100 g
- 9%Calorii 176kcal
- 2%Grăsimi 1g
- -%Grăsimi saturate -g
- Grăsimi polinesaturate -g
- Grăsimi mononesaturate -g
- Colesterol -mg
- -%Sodiu -mg
- 16%Carbohidraţi 37.4g
- 5%Fibre 1.4g
- 27%Zaharuri 13.5g
- 6%Proteine 4.9g
- -Vitamine
- -Minerale
- -Altele
- * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Distribuţie calorii pe nutrienţi
■ - Grăsimi
■ - Carbohidraţi
NOTĂ: Valorile nutriţionale pentru categoria mancăruri depind de tipul, sursa şi gramajul alimentelor, precum şi modul de preparare.
CZE - Cantitatea Zilnica Estimata
9%
2%
16%
6%
CZE% Prajitura de mere cu fulgi de secara pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.
CZE% Prajitura de mere cu fulgi de secara pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.
CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de Prajitura de mere cu fulgi de secara pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.
Ingrediente
- mere idared 510g
- unt 6g
- pesmet 13g
- faina integrala 12g
- fulgi de secara 150g
- zahar brut 100g
- albus de ou 150g
Mod de preparare
Ungeti o tava pentru cuptor cu unt si presarati pesmet pe fundul si peretii tavii.
Se spala merele, se curata si se taie bucatele mici. Se pun intava in strat uniform si se presara o lingura de faina si scortisoara.
Se separa albusurile de galbenusuri si se bat albusurile pana se obtine o spuma tare. Se adauga zaharul si se mai bate putin.
Se adauga fulgii de secara la albusurile batute, apoi praful de copt si se amesteca compozitia.
Se pune aluatul peste mere, se uniformizeaza si se da la cuptor pana cand se rumeneste usor deasupra.
Inainte de servire se poate presara putina ciocolata neagra data prin razatoare.
Păreri despre reţetă
Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!