Forum Slăbuţe Cursuri pictura, desen, modelaj, istoria artei
Sunt ResposnabilTop SlăbuţeSusţine Slăbuţe!Sunt fan Slăbuţe!Slabute TV
Calorii

Mancaruri: Prajitura Milch Schnitte preparata in casa

Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "Prajitura Milch Schnitte preparata in casa", din categoria "Mancaruri", vezi noua secţiune ghid utilizare.

Ştii codul de bare pentru acest produs? Clic pe imagine pentru a-l trimite.
Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Propune cod de bare
Cantitate   x   la 

Valori Nutritive

  • *CZE%Valori pentru 100 g
  • 10%Calorii 201.3kcal
  • 13%Grăsimi 8.3g
  • -%Grăsimi saturate -g
  • Grăsimi polinesaturate -g
  • Grăsimi mononesaturate -g
  •  Colesterol -mg
  • -%Sodiu -mg
  • 11%Carbohidraţi 26g
  • -%Fibre -g
  • -%Zaharuri -g
  • 7%Proteine 6.2g
  • -Vitamine
  • -Minerale
  • -Altele
  • * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Slabute.ro
Distribuţie calorii pe nutrienţi
Distribuţie calorii pe grăsimi, proteine şi carbohidraţi.
- Proteine
- Grăsimi
- Carbohidraţi

NOTĂ: Valorile nutriţionale pentru categoria mancăruri depind de tipul, sursa şi gramajul alimentelor, precum şi modul de preparare.

CZE - Cantitatea Zilnica Estimata

Calorii 201.3
10%
Grasimi 8.3g
13%
Glucide 26g
11%
Proteine 6.2g
7%

CZE% Prajitura Milch Schnitte preparata in casa pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.

CZE% Prajitura Milch Schnitte preparata in casa pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.

Calorii:
10%
Grasimi:
13%
Glucide:
11%
Proteine:
7%

CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de Prajitura Milch Schnitte preparata in casa pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.

Ingrediente

Pentru blat: 236g ou gaina (4 oua marime L), 120g zahar, 100g faina, 15g cacao

Pentru crema: 200ml frisca Creme Patisserie sweetened Meggle, 175g lapte condensat 7.5% grasime, 100 ml lapte 1.5% Alpa, 12 g gelatina, 50g miere, 8g zahar vanilinat (un plic), 120g apa pentru dizolvat gelatina.

Mod de preparare

Blatul: Se incalzeste cuptorul la 180 grade. Galbenusurile se bat cu zahar, se adauga faina amestecata cu cacao si apoi albusurile. Se coace blatul in tava tapetata cu hartie copt timp de 10 minute. Se raceste si se taie in doua.

Crema: Gelatina se pune la inmuiat 15 minute in apa rece. Apoi se topeste in 50 ml lapte cald pe baia cu abur (Bain-Marie). Apoi se adauga restul de 50ml de lapte amestecat cu laptele condensat. Se adauga mierea si zaharul vanilat. Se bate frisca pana se intareste, apoi se adauga la compozitie.

Se pune o jumatate de blat intr-un vas cu pereti inalti. Se toarna crema inca neintarita. Se da la frigider 2 ore. Apoi se ataseaza jumatatea superioara a blatului. Se mai lasa  5-7 ore la frigider ca sa se intareasca.

Păreri despre reţetă

Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.

Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!


Top SlăbuţeFan Slăbuţe!Susţine Slăbuţe!Top SlăbuţeSlabute TV
Ultimele alimente
Ultimele articole
Ultimele păreri despre alimente

 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Poziţionare: