Forum Slăbuţe Cursuri pictura, desen, modelaj, istoria artei
Sunt ResposnabilTop SlăbuţeSusţine Slăbuţe!Sunt fan Slăbuţe!Slabute TV
Calorii

Mancaruri: Prajitura Petre Roman

Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "Prajitura Petre Roman", din categoria "Mancaruri", vezi noua secţiune ghid utilizare.

Ştii codul de bare pentru acest produs? Clic pe imagine pentru a-l trimite.
Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Propune cod de bare
Cantitate   x   la 

Valori Nutritive

  • *CZE%Valori pentru 100 g
  • 31%Calorii 612kcal
  • 38%Grăsimi 23.3g
  • -%Grăsimi saturate -g
  • Grăsimi polinesaturate -g
  • Grăsimi mononesaturate -g
  •  Colesterol -mg
  • -%Sodiu -mg
  • 38%Carbohidraţi 89.5g
  • 15%Fibre 4.2g
  • -%Zaharuri -g
  • 11%Proteine 9.6g
  • -Vitamine
  • -Minerale
  • -Altele
  • * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Slabute.ro
Distribuţie calorii pe nutrienţi
Distribuţie calorii pe grăsimi, proteine şi carbohidraţi.
- Proteine
- Grăsimi
- Carbohidraţi

NOTĂ: Valorile nutriţionale pentru categoria mancăruri depind de tipul, sursa şi gramajul alimentelor, precum şi modul de preparare.

CZE - Cantitatea Zilnica Estimata

Calorii 612
31%
Grasimi 23.3g
38%
Glucide 89.5g
38%
Proteine 9.6g
11%

CZE% Prajitura Petre Roman pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.

CZE% Prajitura Petre Roman pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.

Calorii:
31%
Grasimi:
38%
Glucide:
38%
Proteine:
11%

CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de Prajitura Petre Roman pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.

Ingrediente

Foi:6 oua,12 linguri zahar,6 linguri nuca,7 linguri faina,6 linguri apa.

Crema:1/2l lapte,3 linguri faina,250g zahar,3galbenuse de ou,1 pachet unt unirea pentru creme,200 ml frisca ,3 pliculete zahar vanilat

Glazura :250g zahar

Mod de preparare

Se coc 3 foi pe dosul tavii:albusele se bat spuma cu 6 linguri zahar si cu 6 linguri apa apoi se adauga faina,nuca si galbenusurile frecate cu retul de zahar amestecandu-se usor de jos in sus pentru a nu se lasa albusurile

Glazura:se arde cele 250g zahar si se intinde imediat pe 2 foi

Crema:laptele cu faina,zaharul si galbenusurile se fierb pana se ingroasa amestecandu-se continuu cand s-a racit se adauga un pachet unt. Se intinde crema pe foi iar pe ultima foaie peste crema se pune frisca batuta cu cele 3 pliculete de zahar vanilat

Păreri despre reţetă

Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.

Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!


Top SlăbuţeFan Slăbuţe!Susţine Slăbuţe!Top SlăbuţeSlabute TV
Ultimele alimente
Ultimele articole
Ultimele păreri despre alimente

 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Poziţionare: