Forum Slăbuţe Cursuri pictura, desen, modelaj, istoria artei
Sunt ResposnabilTop SlăbuţeSusţine Slăbuţe!Sunt fan Slăbuţe!Slabute TV
Calorii

Mancaruri: Prajitura la rece

Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "Prajitura la rece", din categoria "Mancaruri", vezi noua secţiune ghid utilizare.

Ştii codul de bare pentru acest produs? Clic pe imagine pentru a-l trimite.
Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Propune cod de bare
Cantitate   x   la 

Valori Nutritive

  • *CZE%Valori pentru 100 g
  • 10%Calorii 202.9kcal
  • 14%Grăsimi 8.5g
  • -%Grăsimi saturate -g
  • Grăsimi polinesaturate -g
  • Grăsimi mononesaturate -g
  •  Colesterol -mg
  • 1%Sodiu 22.4mg
  • 12%Carbohidraţi 28.6g
  • 1%Fibre 0.3g
  • -%Zaharuri -g
  • 4%Proteine 3.3g
  • -Vitamine
  • -Minerale
  • -Altele
  • * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Slabute.ro
Distribuţie calorii pe nutrienţi
Distribuţie calorii pe grăsimi, proteine şi carbohidraţi.
- Proteine
- Grăsimi
- Carbohidraţi

NOTĂ: Valorile nutriţionale pentru categoria mancăruri depind de tipul, sursa şi gramajul alimentelor, precum şi modul de preparare.

CZE - Cantitatea Zilnica Estimata

Calorii 202.9
10%
Grasimi 8.5g
14%
Glucide 28.6g
12%
Proteine 3.3g
4%

CZE% Prajitura la rece pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.

CZE% Prajitura la rece pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.

Calorii:
10%
Grasimi:
14%
Glucide:
12%
Proteine:
4%

CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de Prajitura la rece pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.

Ingrediente

  • 1 compot ananas rondele
  • 500gr frisca
  • 5 oua
  • 3 gelatine albe
  • 15 linguri zahar (se poate si mai putin deoarece este foarte dulce)

Mod de preparare

-se pun rondelele de ananas pe fundul cratitei

-se bate frisca si se lasa deoparte

-se bat albusurile cu 5 linguri de zahar

-se amesteca galbenusurile cu 10 linguri zahar

-sucul de la ananas se amesteca cu gelatina(3)si sepune la foc pana devine lichida, dupa care se lasa la racit(calduta)

-se amesteca albusurite batute cu galbenusurile amestecate, frisca,iar la urma se pune gelatina pe rand cate putin. Apoi toace acestea amestecate se toarna in cratita peste rondelele de ananas si se pune la congelator 30min, dupa care se pune in frigider pana a doua zi

a doua zi se desface cu cutitul de pe margine, se rastoarna pe o farfurie si se orneaza cu frisca.

Păreri despre reţetă

Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.

Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!


Top SlăbuţeFan Slăbuţe!Susţine Slăbuţe!Top SlăbuţeSlabute TV
Ultimele alimente
Ultimele articole
Ultimele păreri despre alimente

 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Poziţionare: