Mancaruri: Pui cu bambus si ciuperci, anca0308
Maxim 6049 kb
- 11 Jan 2011Păreri(voteaza, clic pe stelute pentru nota)
- Pui cu bambus si ciuperci
- Discuţie reteta Pui cu bambus si ciuperci, anca0308
- pui, ciuperci, bambus
Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "Pui cu bambus si ciuperci, anca0308", din categoria "Mancaruri", vezi noua secţiune ghid utilizare.
Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Valori Nutritive
- *CZE%Valori pentru 100 g
- 7%Calorii 143.1kcal
- 11%Grăsimi 6.9g
- -%Grăsimi saturate -g
- Grăsimi polinesaturate -g
- Grăsimi mononesaturate -g
- Colesterol -mg
- -%Sodiu -mg
- 3%Carbohidraţi 8g
- -%Fibre -g
- -%Zaharuri -g
- 14%Proteine 12.1g
- -Vitamine
- -Minerale
- -Altele
- * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Distribuţie calorii pe nutrienţi
■ - Grăsimi
■ - Carbohidraţi
NOTĂ: Valorile nutriţionale pentru categoria mancăruri depind de tipul, sursa şi gramajul alimentelor, precum şi modul de preparare.
CZE - Cantitatea Zilnica Estimata
7%
11%
3%
14%
CZE% Pui cu bambus si ciuperci, anca0308 pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.
CZE% Pui cu bambus si ciuperci, anca0308 pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.
CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de Pui cu bambus si ciuperci, anca0308 pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.
Ingrediente
- piept de pui
- ceapa
- ardei rosu
- morcov
- urechi de lemn uscate
- curry, sos de soia, vin alb, piper, sare
Mod de preparare
Odata ce ati taiat pieptul de pui cuburi, puneti-l intr-un bol.
Condimentati cu un praf de sare si de piper, adaugati sosul de soia, otetul balsamic si uleiul.
Amestecati bine, dupa care lasati carnea la marinat, minim 1 ora, la frigider.
Incingeti bine wok-ul in care veti pune puiul (impreuna cu marinata in care a stat), dupa care rumeniti carnea timp de 2-3 minute.
Dupa ce s-a rumenit carnea, adaugati ceapa si caliti-o laolalta cu puiul cca. 1 minut, avand grija sa amestecati permanent. La rand vor urma ciupercile, pe care le veti inabusi aproximativ 5 minute (pana se mai evapora din apa ce o vor lasa), amestecand din cand in cand.
In acest moment, puteti adauga mugurii de bambus, ardeiul si morcovul, amestecati si lasati sa fiarba 2 minute, la foc mic.
Păreri despre reţetă
Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!