Forum Slăbuţe Cursuri pictura, desen, modelaj, istoria artei
Sunt ResposnabilTop SlăbuţeSusţine Slăbuţe!Sunt fan Slăbuţe!Slabute TV
Calorii

Mancaruri: Pui Valdostana

Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "Pui Valdostana", din categoria "Mancaruri", vezi noua secţiune ghid utilizare.

Ştii codul de bare pentru acest produs? Clic pe imagine pentru a-l trimite.
Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Propune cod de bare
Cantitate   x   la 

Valori Nutritive

  • *CZE%Valori pentru 100 g
  • 25%Calorii 490.4kcal
  • 47%Grăsimi 28.9g
  • 65%Grăsimi saturate 12.9g
  • Grăsimi polinesaturate 3.5g
  • Grăsimi mononesaturate 9.4g
  •  Colesterol 140.5mg
  • 15%Sodiu 357.9mg
  • 6%Carbohidraţi 13.1g
  • 1%Fibre 0.4g
  • 1%Zaharuri 0.7g
  • 45%Proteine 39.1g
  • -Vitamine
  • -Minerale
  • -Altele
  • * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Slabute.ro
Distribuţie calorii pe nutrienţi
Distribuţie calorii pe grăsimi, proteine şi carbohidraţi.
- Proteine
- Grăsimi
- Carbohidraţi

NOTĂ: Valorile nutriţionale pentru categoria mancăruri depind de tipul, sursa şi gramajul alimentelor, precum şi modul de preparare.

CZE - Cantitatea Zilnica Estimata

Calorii 490.4
25%
Grasimi 28.9g
47%
Glucide 13.1g
6%
Proteine 39.1g
45%

CZE% Pui Valdostana pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.

CZE% Pui Valdostana pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.

Calorii:
25%
Grasimi:
47%
Glucide:
6%
Proteine:
45%

CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de Pui Valdostana pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.

Ingrediente

piept de pui, prosciutto, cascaval, jumatate de cana de faina, jumatate de cana de vin alb sec, 1/8 cana de unt. sare + piper

prosciutto nu e inclus mai sus pentru ca puteti sa o faceti si cu sunca sau parizer.

Mod de preparare

Se trece pieptul de pui prin faina.
Se incalzeste unt intr-o tigaie si cand e topit complet se adauga pieptul de pui.
Se face saute in tigaie maxim 4-5 min pe fiecare parte.
Se pune o felie de prosciutto/sunca pe pieptul de pui iar apoi o felie de cascaval. In tigaie se adauga vinul si apoi se lasa 4-5 minute cu capacul pus.  
Mai puteti adauga felii de rosii sau ciuperci.
Sare si piper dupa gust.

Păreri despre reţetă

Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.

Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!


Top SlăbuţeFan Slăbuţe!Susţine Slăbuţe!Top SlăbuţeSlabute TV
Ultimele alimente
Ultimele articole
Ultimele păreri despre alimente

 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Poziţionare: