Forum Slăbuţe Cursuri pictura, desen, modelaj, istoria artei
Sunt ResposnabilTop SlăbuţeSusţine Slăbuţe!Sunt fan Slăbuţe!Slabute TV
Calorii

Mancaruri: Pulpa de curcan cu legume la cuptor

Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "Pulpa de curcan cu legume la cuptor", din categoria "Mancaruri", vezi noua secţiune ghid utilizare.

Ştii codul de bare pentru acest produs? Clic pe imagine pentru a-l trimite.
Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Propune cod de bare
Cantitate   x   la 

Valori Nutritive

  • *CZE%Valori pentru 100 g
  • 6%Calorii 117.7kcal
  • 7%Grăsimi 4.5g
  • -%Grăsimi saturate -g
  • Grăsimi polinesaturate -g
  • Grăsimi mononesaturate -g
  •  Colesterol 49.2mg
  • -%Sodiu -mg
  • 1%Carbohidraţi 3.5g
  • 4%Fibre 1g
  • 1%Zaharuri 0.5g
  • 15%Proteine 13.4g
  • -Vitamine
  • -Minerale
  • -Altele
  • * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Slabute.ro
Distribuţie calorii pe nutrienţi
Distribuţie calorii pe grăsimi, proteine şi carbohidraţi.
- Proteine
- Grăsimi
- Carbohidraţi

NOTĂ: Valorile nutriţionale pentru categoria mancăruri depind de tipul, sursa şi gramajul alimentelor, precum şi modul de preparare.

CZE - Cantitatea Zilnica Estimata

Calorii 117.7
6%
Grasimi 4.5g
7%
Glucide 3.5g
1%
Proteine 13.4g
15%

CZE% Pulpa de curcan cu legume la cuptor pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.

CZE% Pulpa de curcan cu legume la cuptor pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.

Calorii:
6%
Grasimi:
7%
Glucide:
1%
Proteine:
15%

CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de Pulpa de curcan cu legume la cuptor pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.

Ingrediente

  • Pulpa superioara de curcan fara os si piele 860g
  • 1 Conserva ciuperci intregi 220g
  • 1 cutie rosii decojite 150g
  • 1 ceapa rosie 35g
  • 1 morcov 130g
  • 1 ardei gras rosu 195g
  • 4-5 catei de usturoi 18g
  • vin alb sec 100ml
  • ulei de masline extravirgin 5ml
  • sare, piper, chimen

Mod de preparare

Pulpa de curcan se cresteaza cu un cutit si se aseaza intr-un vas termorezistent uns cu ulei de masline.

Se presara cu sare, piper si chimen iar in crestaturi se pune usturoiul taiat feliute.

Ceapa se taie pestisori si se presara peste pulpe.

Se adauga morcovul taiat rondele si ardeiul taiat fideluta.

Deasupra se pun ciupercile intregi, rosiile decojite si taiate cubulete si vinul alb.

Se acopera cu un capac si se baga la cuptor pentru app. 1,5 ore dupa care se mai lasa inca 30 minute fara capac.

Păreri despre reţetă

Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.

Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!


Top SlăbuţeFan Slăbuţe!Susţine Slăbuţe!Top SlăbuţeSlabute TV
Ultimele alimente
Ultimele articole
Ultimele păreri despre alimente

 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Poziţionare: