Mancaruri: Rinichi de vita cu sos de mustar la cuptor
Maxim 6049 kb
- 05 Mar 2011Păreri(voteaza, clic pe stelute pentru nota)
- Rinichi la cuptor
- Discuţie reteta Rinichi de vita cu sos de mustar la cuptor
- sos, vita, mustar, rinichi
Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "Rinichi de vita cu sos de mustar la cuptor", din categoria "Mancaruri", vezi noua secţiune ghid utilizare.
Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Valori Nutritive
- *CZE%Valori pentru 100 g
- 8%Calorii 160kcal
- 8%Grăsimi 5g
- -%Grăsimi saturate -g
- Grăsimi polinesaturate -g
- Grăsimi mononesaturate -g
- Colesterol -mg
- -%Sodiu -mg
- 1%Carbohidraţi 3g
- 1%Fibre 0.4g
- -%Zaharuri -g
- 24%Proteine 21g
- -Vitamine
- -Minerale
- -Altele
- * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Distribuţie calorii pe nutrienţi
■ - Grăsimi
■ - Carbohidraţi
NOTĂ: Valorile nutriţionale pentru categoria mancăruri depind de tipul, sursa şi gramajul alimentelor, precum şi modul de preparare.
CZE - Cantitatea Zilnica Estimata
8%
8%
1%
24%
CZE% Rinichi de vita cu sos de mustar la cuptor pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.
CZE% Rinichi de vita cu sos de mustar la cuptor pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.
CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de Rinichi de vita cu sos de mustar la cuptor pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.
Ingrediente
- 520g rinichi de vita curatat
- 20g mustar iute
- 30g patrunjel verde
- 5ml suc lamaie
- 2g piper
- 100ml vin
- 5g unt
- sare
Mod de preparare
Se curata rinichiul de grasimea din interior.
Se sareaza si se pune in cuptorul fierbinte. Se lasa cca 20 minute pana incepe sa se rumeneasca.
Nu trebuie lasat mai mult, sa nu se usuce prea tare. Intre timp se pregateste un sos cu unt, patrunjel, vin, mustar, piper, lamaie si sare.
Se scoate rinichiul din cuptor si se taie fierbinte in felii subtiri.
Se scurge de zeama care mai poate curge din el si se pune impreuna cu sosul sa mai dea un clocot.
Se serveste fierbinte. Rezulta cca 400g de carne preparata.
Păreri despre reţetă
Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!