Forum Slăbuţe Cursuri pictura, desen, modelaj, istoria artei
Sunt ResposnabilTop SlăbuţeSusţine Slăbuţe!Sunt fan Slăbuţe!Slabute TV
Calorii

Mancaruri: Rinichi de vita cu sos de mustar la cuptor

Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "Rinichi de vita cu sos de mustar la cuptor", din categoria "Mancaruri", vezi noua secţiune ghid utilizare.

Ştii codul de bare pentru acest produs? Clic pe imagine pentru a-l trimite.
Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Propune cod de bare
Cantitate   x   la 

Valori Nutritive

  • *CZE%Valori pentru 100 g
  • 8%Calorii 160kcal
  • 8%Grăsimi 5g
  • -%Grăsimi saturate -g
  • Grăsimi polinesaturate -g
  • Grăsimi mononesaturate -g
  •  Colesterol -mg
  • -%Sodiu -mg
  • 1%Carbohidraţi 3g
  • 1%Fibre 0.4g
  • -%Zaharuri -g
  • 24%Proteine 21g
  • -Vitamine
  • -Minerale
  • -Altele
  • * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Slabute.ro
Distribuţie calorii pe nutrienţi
Distribuţie calorii pe grăsimi, proteine şi carbohidraţi.
- Proteine
- Grăsimi
- Carbohidraţi

NOTĂ: Valorile nutriţionale pentru categoria mancăruri depind de tipul, sursa şi gramajul alimentelor, precum şi modul de preparare.

CZE - Cantitatea Zilnica Estimata

Calorii 160
8%
Grasimi 5g
8%
Glucide 3g
1%
Proteine 21g
24%

CZE% Rinichi de vita cu sos de mustar la cuptor pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.

CZE% Rinichi de vita cu sos de mustar la cuptor pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.

Calorii:
8%
Grasimi:
8%
Glucide:
1%
Proteine:
24%

CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de Rinichi de vita cu sos de mustar la cuptor pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.

Ingrediente

  • 520g rinichi de vita curatat
  • 20g mustar iute
  • 30g patrunjel verde
  • 5ml suc lamaie
  • 2g piper
  • 100ml vin
  • 5g unt
  • sare

Mod de preparare

Se curata rinichiul de grasimea din interior.

Se sareaza si se pune in cuptorul fierbinte. Se lasa cca 20 minute pana incepe sa se rumeneasca.

Nu trebuie lasat mai mult, sa nu se usuce prea tare. Intre timp se pregateste un sos cu unt, patrunjel, vin, mustar, piper, lamaie si sare.

Se scoate rinichiul din cuptor si se taie fierbinte in felii subtiri.

Se scurge de zeama care mai poate curge din el si se pune impreuna cu sosul sa mai dea un clocot.

Se serveste fierbinte. Rezulta cca 400g de carne preparata.

Păreri despre reţetă

Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.

Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!


Top SlăbuţeFan Slăbuţe!Susţine Slăbuţe!Top SlăbuţeSlabute TV
Ultimele alimente
Ultimele articole
Ultimele păreri despre alimente

 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Poziţionare: