Mancaruri: Rulada cu banane a la Lauricius
Maxim 6049 kb
- 06 Jul 2011Păreri(voteaza, clic pe stelute pentru nota)
- Rulada cu banane
- Discuţie reteta Rulada cu banane a la Lauricius
- banana, banane, rulada
Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "Rulada cu banane a la Lauricius", din categoria "Mancaruri", vezi noua secţiune ghid utilizare.
Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Valori Nutritive
- *CZE%Valori pentru 100 g
- 13%Calorii 262kcal
- 19%Grăsimi 11.8g
- -%Grăsimi saturate -g
- Grăsimi polinesaturate -g
- Grăsimi mononesaturate -g
- Colesterol -mg
- -%Sodiu -mg
- 16%Carbohidraţi 37.1g
- -%Fibre -g
- -%Zaharuri -g
- 4%Proteine 3.7g
- -Vitamine
- -Minerale
- -Altele
- * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Distribuţie calorii pe nutrienţi
■ - Grăsimi
■ - Carbohidraţi
NOTĂ: Valorile nutriţionale pentru categoria mancăruri depind de tipul, sursa şi gramajul alimentelor, precum şi modul de preparare.
CZE - Cantitatea Zilnica Estimata
13%
19%
16%
4%
CZE% Rulada cu banane a la Lauricius pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.
CZE% Rulada cu banane a la Lauricius pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.
CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de Rulada cu banane a la Lauricius pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.
Ingrediente
- Biscuiti populari/simpli (400 gr.)
- unt (80 gr)
- margarina (100 gr)
- un ou
- fulgi de nuca de cocos (150-170 gr.)
- zahar (150 gr.)
- cacao (30 gr.)
- banane (doua potrivite)
- esenta de rom (o fiola)
- zahar vanilat (2 pliculete)
- 300 ml apa [EXTRA: un shot de rom]
Mod de preparare
Se faramiteaza biscuitii in robotul de bucatarie foarte fin. Se pregateste siropul (apa se pune la fiert cu zaharul, pliculetele de zahar vanilat, esenta de rom si cacao.
Daca vreti, la final, dupa ce totul s-a omogenizat si zaharul s-a topit si ati stins focul, adaugati un shot de rom - bautura). Untul si margarina se amesteca (puteti folosi doar margarina sa iasa mai light sau doar unt sa iasa mai aromata - eu le-am combinat si iese f ok) cu fulgii de nuca de cocos. Separat se bate bine oul cu celalalt plic de zahar vanilat.
Se toarna siropul peste biscuiti si se omogenizeaza, apoi oul batut.
Pe o folie de aluminiu se intinde compozitia de biscuiti si de preseaza pana devine un strat subtire.
Peste se pune un strat de unt cu cocos, apoi bananele (un in prelungirea celeilalte sau cate una pentru cate o rulata medie). Se ruleaza.
Se pastreaza 3-4 ore la rece inainte de servire.
NOTA: Se poate servi si cu frisca pe deasupra.
Păreri despre reţetă
Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!