Forum Slăbuţe Cursuri pictura, desen, modelaj, istoria artei
Sunt ResposnabilTop SlăbuţeSusţine Slăbuţe!Sunt fan Slăbuţe!Slabute TV
Calorii

Mancaruri: Rulada cu gem, Montignac

Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "Rulada cu gem, Montignac", din categoria "Mancaruri", vezi noua secţiune ghid utilizare.

Ştii codul de bare pentru acest produs? Clic pe imagine pentru a-l trimite.
Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Propune cod de bare
Cantitate   x   la 

Valori Nutritive

  • *CZE%Valori pentru 100 g
  • 17%Calorii 345kcal
  • 29%Grăsimi 17.8g
  • -%Grăsimi saturate -g
  • Grăsimi polinesaturate -g
  • Grăsimi mononesaturate -g
  •  Colesterol -mg
  • -%Sodiu -mg
  • 14%Carbohidraţi 33.7g
  • -%Fibre -g
  • -%Zaharuri -g
  • 12%Proteine 10.1g
  • -Vitamine
  • -Minerale
  • -Altele
  • * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Slabute.ro
Distribuţie calorii pe nutrienţi
Distribuţie calorii pe grăsimi, proteine şi carbohidraţi.
- Proteine
- Grăsimi
- Carbohidraţi

NOTĂ: Valorile nutriţionale pentru categoria mancăruri depind de tipul, sursa şi gramajul alimentelor, precum şi modul de preparare.

CZE - Cantitatea Zilnica Estimata

Calorii 345
17%
Grasimi 17.8g
29%
Glucide 33.7g
14%
Proteine 10.1g
12%

CZE% Rulada cu gem, Montignac pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.

CZE% Rulada cu gem, Montignac pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.

Calorii:
17%
Grasimi:
29%
Glucide:
14%
Proteine:
12%

CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de Rulada cu gem, Montignac pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.

Ingrediente

- 4 oua ( aprox 220 gr)

- 4 linguri rase fructoza ( aprox 35 gr)

- 2 linguri ulei de masline ( aprox 40 ml)

- 4 linguri faina integrala ( aprox 55 gr)

- 1 fiola esenta vanilie ( 10 ml)

- 4,5 lunguri gem fara zahar ( eu am pus de gutui - aprox 120 gr)

Mod de preparare

Se incinge cuptorul la  170 gr. Se unge o tava cu ulei si se tapeteaza cu faina. Se pune deoparte. Se aseaza o coala de hartie de copt care sa fie mai mare decat tava, se pune si ea deoparte.  Se separa ouale, se bat albusurile spuma , pana cand sunt tari bat. Apoi se mixeaza galbenusurile cu fructoza bine bine, pana si maresc  volumul. Apoi punem pe rand cele 2 linguri cu ulei. De acum  mixerul va merge incontinuu, nu il opriti nici pt o sec, si va merge la viteza cea mai mica.  Se adauga 2 linguri din albusurile batute spuma, apoi pe rand 2 linguri de faina. Mixerul merge incontinuu. Cam pe acum puneti si esenta. Se pun iar 2 linguri din albus, apoi pe rand si celelate 2 linguri de faina. Pe urma puneti pe rand cate 1 lingura din albusuri pana se termina.

Se pune compozitia in tava, si se da la cuptorul incins deja pt 5 min, max 7. se arde f repede. Scoatem tava si o intoarcem cu fundul in sus peste hartia de copt in asteptare. Pt a nu se prinde compozitia de tava, este f important sa ungeti bine tava cu ulei, nu cu margarina cum am facut eu si s a prins. Se unge rulada cu gem, apoi se ruleaza frumos. Se lasa la racit, iar apoi se serveste.

Păreri despre reţetă

Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.

Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!


Top SlăbuţeFan Slăbuţe!Susţine Slăbuţe!Top SlăbuţeSlabute TV
Ultimele alimente
Ultimele articole
Ultimele păreri despre alimente

 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Poziţionare: