Mancaruri: Rulada din orez cu mere, dietetica
Maxim 6049 kb
- 07 Feb 2010Păreri(voteaza, clic pe stelute pentru nota)
- Rulada din orez cu mere dietetica
- Discuţie reteta Rulada din orez cu mere, dietetica
- rulada, rulada mere, rulada dietetica
Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "Rulada din orez cu mere, dietetica", din categoria "Mancaruri", vezi noua secţiune ghid utilizare.
Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Valori Nutritive
- *CZE%Valori pentru 100 g
- 5%Calorii 93kcal
- 3%Grăsimi 2.1g
- 0%Grăsimi saturate 0g
- Grăsimi polinesaturate 0g
- Grăsimi mononesaturate 0g
- Colesterol 0mg
- 0%Sodiu 0mg
- 6%Carbohidraţi 15g
- 0%Fibre 0g
- 0%Zaharuri 0g
- 4%Proteine 3.8g
- -Vitamine
- -Minerale
- -Altele
- * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Distribuţie calorii pe nutrienţi
■ - Grăsimi
■ - Carbohidraţi
NOTĂ: Valorile nutriţionale pentru categoria mancăruri depind de tipul, sursa şi gramajul alimentelor, precum şi modul de preparare.
CZE - Cantitatea Zilnica Estimata
5%
3%
6%
4%
CZE% Rulada din orez cu mere, dietetica pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.
CZE% Rulada din orez cu mere, dietetica pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.
CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de Rulada din orez cu mere, dietetica pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.
Ingrediente
orez basmati 27 gr
mere 100 gr
100 ml lapte degresat Ladorna
5 gr margarina delma sandivis
8 gr fructoza
1 ou - 55 gr
25 gr apa
Mod de preparare
Orez spalat si uscat se dau prin rasnita de cafea, sau se piseaza f fin, se fierbe in apa amestecata cu laptele, pana se ingroasa. Se ia de pe foc, se adauga margarina, oul si fructoza, se amesteca bine bine si se lasa sa se raceasca. Se aseaza pe o bucata de tifon intr-un strat gros de 1 cm. Se pun merele( rase) peste compozitie si se preseaza cu mana, apoi cu ajutorul tifonului se ruleaza. Rulada obtinuta ( mie nu mi-a iesit chiar ca o rulada) se aseaza intr-o tigaita unsa cu unt si se fierba in baia de apa 30 - 35 min. Se serveste calda, cu unt pe deasupra ( optional).
Păreri despre reţetă
Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!