Mancaruri: Salata de ciuperci (varianta clasica) a la Extasssy
Maxim 6049 kb
- 05 Jan 2010Păreri(voteaza, clic pe stelute pentru nota)
- Salata de ciuperci (varianta clasica) a la Extasssy
- Discuţie reteta Salata de ciuperci (varianta clasica) a la Extasssy
- salata, ciuperci, salata ciuperci
Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "Salata de ciuperci (varianta clasica) a la Extasssy", din categoria "Mancaruri", vezi noua secţiune ghid utilizare.
Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Valori Nutritive
- *CZE%Valori pentru 100 g
- 8%Calorii 161.5kcal
- 22%Grăsimi 13.8g
- 0%Grăsimi saturate 0g
- Grăsimi polinesaturate 0g
- Grăsimi mononesaturate 0g
- Colesterol 10mg
- 11%Sodiu 274.1mg
- 3%Carbohidraţi 7.6g
- 10%Fibre 2.9g
- 4%Zaharuri 1.9g
- 3%Proteine 2.5g
- -Vitamine
- -Minerale
- -Altele
- * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Distribuţie calorii pe nutrienţi
■ - Grăsimi
■ - Carbohidraţi
NOTĂ: Valorile nutriţionale pentru categoria mancăruri depind de tipul, sursa şi gramajul alimentelor, precum şi modul de preparare.
CZE - Cantitatea Zilnica Estimata
8%
22%
3%
3%
CZE% Salata de ciuperci (varianta clasica) a la Extasssy pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.
CZE% Salata de ciuperci (varianta clasica) a la Extasssy pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.
CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de Salata de ciuperci (varianta clasica) a la Extasssy pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.
Ingrediente
- 600 g ciuperci
- 5-6 linguri de maioneza
- 1 lamaie
- 2 catei de usturoi
- 100 g masline
- piper
- sare
Mod de preparare
- Cureti si speli ciupercile in cateva ape. Le pui la fiert in apa clocotita.
- Ca sa nu se innegreasca ciupercile, torni in apa in care fierb zeama de la 1/2 lamaie, sau adaugi un varf de cutit de sare de lamaie.
- Scurgi ciupercile, iar cand se racesc le tai in felii subtiri.
- Cureti si zdrobesti usturoiul. Tai maslinele in fasii, curatandu-le in acelasi timp de samburi.
- Amesteci feliile de ciuperci cu maioneza, usturoiul, maslinele, sarea si piperul.
- Pui salata in castronele pe care le poti decora dupa preferinte.
Păreri despre reţetă
Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!