Forum Slăbuţe Cursuri pictura, desen, modelaj, istoria artei
Sunt ResposnabilTop SlăbuţeSusţine Slăbuţe!Sunt fan Slăbuţe!Slabute TV
Calorii

Mancaruri: Salata de iarna a la Dy

Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "Salata de iarna a la Dy", din categoria "Mancaruri", vezi noua secţiune ghid utilizare.

Ştii codul de bare pentru acest produs? Clic pe imagine pentru a-l trimite.
Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Propune cod de bare
Cantitate   x   la 

Valori Nutritive

  • *CZE%Valori pentru 100 g
  • 3%Calorii 68kcal
  • 5%Grăsimi 3.4g
  • -%Grăsimi saturate -g
  • Grăsimi polinesaturate -g
  • Grăsimi mononesaturate -g
  •  Colesterol -mg
  • 3%Sodiu 81mg
  • 4%Carbohidraţi 9g
  • 8%Fibre 2.2g
  • 4%Zaharuri 2g
  • 1%Proteine 1g
  • -Vitamine
  • -Minerale
  • -Altele
  • * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Slabute.ro
Densitate calorică
0.7 Densitatea calorică
Foarte mică
Distribuţie calorii pe nutrienţi
Distribuţie calorii pe grăsimi, proteine şi carbohidraţi.
- Proteine
- Grăsimi
- Carbohidraţi

NOTĂ: Valorile nutriţionale pentru categoria mancăruri depind de tipul, sursa şi gramajul alimentelor, precum şi modul de preparare.

CZE - Cantitatea Zilnica Estimata

Calorii 68
3%
Grasimi 3.4g
5%
Glucide 9g
4%
Proteine 1g
1%

CZE% Salata de iarna a la Dy pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.

CZE% Salata de iarna a la Dy pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.

Calorii:
3%
Grasimi:
5%
Glucide:
4%
Proteine:
1%

CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de Salata de iarna a la Dy pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.

Ingrediente

24 buc gogosari, 12 buc. vinete, 24 buc ardei kapia, 300 ml otet, 300 gr zahar, 300 ml ulei, o lingura sare.

Mod de preparare

Vinetele si ardeii kapia se coc si se curata de coaja. Se spala si curata gogosoari. Se taie toate fasii. Eu am tocat vinetele in robot, iar restul le-am taiat fasii. Se adauga otetul, uleiul, zaharul si sarea (si piper si dafin daca se vrea varianta picanta) se omogenizeaza intreaga compozitie si se pune la fiert. Dupa ce a fiert 20 de min se ia de pe foc si se pune in borcane curate si uscate. Se pastreaza in loc uscat si ferit de lumina. Dupa deschiderea borcanului se pastreaza la frigider.

Păreri despre reţetă

Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.

Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!


Top SlăbuţeFan Slăbuţe!Susţine Slăbuţe!Top SlăbuţeSlabute TV
Ultimele alimente
Ultimele articole
Ultimele păreri despre alimente

 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Poziţionare: