Mancaruri: Sarmale lenese (reteta slabuta)
Maxim 6049 kb
- 12 Nov 2010Păreri(voteaza, clic pe stelute pentru nota)
- Sarmale lenese
- Discuţie reteta Sarmale lenese (reteta slabuta)
- sarmale, sarma
Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "Sarmale lenese (reteta slabuta)", din categoria "Mancaruri", vezi noua secţiune ghid utilizare.
Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Valori Nutritive
- *CZE%Valori pentru 100 g
- 4%Calorii 81kcal
- 3%Grăsimi 2g
- -%Grăsimi saturate -g
- Grăsimi polinesaturate -g
- Grăsimi mononesaturate -g
- Colesterol -mg
- -%Sodiu -mg
- 3%Carbohidraţi 6g
- -%Fibre -g
- -%Zaharuri -g
- 10%Proteine 9g
- -Vitamine
- -Minerale
- -Altele
- * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Distribuţie calorii pe nutrienţi
■ - Grăsimi
■ - Carbohidraţi
NOTĂ: Valorile nutriţionale pentru categoria mancăruri depind de tipul, sursa şi gramajul alimentelor, precum şi modul de preparare.
CZE - Cantitatea Zilnica Estimata
4%
3%
3%
10%
CZE% Sarmale lenese (reteta slabuta) pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.
CZE% Sarmale lenese (reteta slabuta) pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.
CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de Sarmale lenese (reteta slabuta) pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.
Ingrediente
Ingrediente pentru 4 portii:
- piept de pui, 200 - 250 grame
- 2 linguri ulei de masline
- o varza mare
- 50 grame de orez
- 3-4 morcovi mari
- 2 cepe
- 1 ardei gras
- 4-5 rosii
- sare
- piper
- patrunjel
Mod de preparare
Intr-o cratita se pun cele 2 linguri de ulei, se taie pieptul de pui cubulete si se prajeste pana se rumeneste un pic.
Se adauga cepele si ardeiul taiate, rosiile date pe razatoare, morcovii la fel dati pe razatoare. Orezul spalat si scurs de apa se adauga la aceasta compozitie.
Se prajesc toate aceste in jur de 10 minute.
Intre timp se taie varza cat mai marunt. Si se adauga in cratita.
Se amesteca foarte bine, se da pe foc mic, se adauga apa si se lasa la inabusit pana ce morcovii, orezul si varza devin moi. Si apa dispare.
Bineinteles se adauga sarea, piperul, iar la sfarsit patrunjelul tocat.
Sugestie: se poate servi cu o lingurita de smantana slaba.
Păreri despre reţetă
Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!