Mancaruri: Supa crema de dovlecei - Incognito
Maxim 6049 kb
- 27 May 2010Păreri(voteaza, clic pe stelute pentru nota)
- Supa crema de dovlecei
- Discuţie reteta Supa crema de dovlecei - Incognito
- supa crema, supa, dovlecei
Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "Supa crema de dovlecei - Incognito", din categoria "Mancaruri", vezi noua secţiune ghid utilizare.
Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Valori Nutritive
- *CZE%Valori pentru 100 g
- 1%Calorii 27.1kcal
- 3%Grăsimi 1.7g
- -%Grăsimi saturate -g
- Grăsimi polinesaturate -g
- Grăsimi mononesaturate -g
- Colesterol -mg
- 4%Sodiu 100mg
- 1%Carbohidraţi 2.6g
- 2%Fibre 0.5g
- 0%Zaharuri 0.1g
- 1%Proteine 0.6g
- -Vitamine
- -Minerale
- -Altele
- * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Distribuţie calorii pe nutrienţi
■ - Grăsimi
■ - Carbohidraţi
NOTĂ: Valorile nutriţionale pentru categoria mancăruri depind de tipul, sursa şi gramajul alimentelor, precum şi modul de preparare.
CZE - Cantitatea Zilnica Estimata
1%
3%
1%
1%
CZE% Supa crema de dovlecei - Incognito pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.
CZE% Supa crema de dovlecei - Incognito pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.
CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de Supa crema de dovlecei - Incognito pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.
Ingrediente
- 4 dovlecei-1085g
- 2 ardei verzi-168g
- 2 legaturi ceapa verde-192g(se arunca dupa ce fierbe)
- 5 cartofi mici-81g
- 1 morcov-123g
- patrunjel-20g
- marar-20g
- 2 linguri ulei din samburi de strugure=18g
- 300 ml smantana
- 100ml iaurt
- sare/vegeta
- piper alb
- zeama de la o lamaie-88g
Mod de preparare
Se curata legumele si se pun sa fiarba intregi ca pentru supa, in apa cu sare si ulei.
Dupa c au fiert, se scot din zeama si se lasa la scurs.
Ceapa se arunca. Unii arunca si morcovul.
Restul se paseaza cu blenderul si se amestea cu zeama in care au fiert . Se lasa sa mai de cateva clocote.
Separat, se amesteca cu mixerul smantana , iaurtul si zeama de lamaie.
Dupa ce luam supa de pe foc,turnam usor, sa nu faca cocoloase.
Se serveste cu crutoane si patrunjel verde si marar. Eu am pus patrunjelul si mararul la final in oala.
In final , mi-au rezultat 4 litrii de supa crema.
Pofta buna.
Păreri despre reţetă
Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!