Forum Slăbuţe Cursuri pictura, desen, modelaj, istoria artei
Sunt ResposnabilTop SlăbuţeSusţine Slăbuţe!Sunt fan Slăbuţe!Slabute TV
Calorii

Mancaruri: Supa crema de dovlecei - Incognito

Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "Supa crema de dovlecei - Incognito", din categoria "Mancaruri", vezi noua secţiune ghid utilizare.

Ştii codul de bare pentru acest produs? Clic pe imagine pentru a-l trimite.
Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Propune cod de bare
Cantitate   x   la 

Valori Nutritive

  • *CZE%Valori pentru 100 g
  • 1%Calorii 27.1kcal
  • 3%Grăsimi 1.7g
  • -%Grăsimi saturate -g
  • Grăsimi polinesaturate -g
  • Grăsimi mononesaturate -g
  •  Colesterol -mg
  • 4%Sodiu 100mg
  • 1%Carbohidraţi 2.6g
  • 2%Fibre 0.5g
  • 0%Zaharuri 0.1g
  • 1%Proteine 0.6g
  • -Vitamine
  • -Minerale
  • -Altele
  • * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Slabute.ro
Densitate calorică
0.3 Densitatea calorică
Foarte mică
Distribuţie calorii pe nutrienţi
Distribuţie calorii pe grăsimi, proteine şi carbohidraţi.
- Proteine
- Grăsimi
- Carbohidraţi

NOTĂ: Valorile nutriţionale pentru categoria mancăruri depind de tipul, sursa şi gramajul alimentelor, precum şi modul de preparare.

CZE - Cantitatea Zilnica Estimata

Calorii 27.1
1%
Grasimi 1.7g
3%
Glucide 2.6g
1%
Proteine 0.6g
1%

CZE% Supa crema de dovlecei - Incognito pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.

CZE% Supa crema de dovlecei - Incognito pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.

Calorii:
1%
Grasimi:
3%
Glucide:
1%
Proteine:
1%

CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de Supa crema de dovlecei - Incognito pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.

Ingrediente

  • 4 dovlecei-1085g
  • 2 ardei verzi-168g
  • 2 legaturi ceapa verde-192g(se arunca dupa ce fierbe)
  • 5 cartofi mici-81g
  • 1 morcov-123g
  • patrunjel-20g
  • marar-20g
  • 2 linguri ulei din samburi de strugure=18g
  • 300 ml smantana
  • 100ml iaurt
  • sare/vegeta
  • piper alb
  • zeama de la o lamaie-88g

Mod de preparare

Se curata legumele si se pun sa fiarba intregi ca pentru supa, in apa cu sare si ulei.

Dupa c au fiert, se scot din zeama si se lasa la scurs.

Ceapa se arunca. Unii arunca si morcovul.

Restul se paseaza cu blenderul si se amestea cu zeama in care au fiert . Se lasa  sa mai de cateva clocote.

Separat, se amesteca cu mixerul smantana , iaurtul si zeama de lamaie.

Dupa ce luam supa de pe foc,turnam usor, sa nu faca cocoloase.

Se serveste cu crutoane si patrunjel verde si marar. Eu am pus patrunjelul si mararul la final in oala.

In final , mi-au rezultat 4 litrii de supa crema.

Pofta buna.

Păreri despre reţetă

Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.

Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!


Top SlăbuţeFan Slăbuţe!Susţine Slăbuţe!Top SlăbuţeSlabute TV
Ultimele alimente
Ultimele articole
Ultimele păreri despre alimente

 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Poziţionare: