Forum Slăbuţe Cursuri pictura, desen, modelaj, istoria artei
Sunt ResposnabilTop SlăbuţeSusţine Slăbuţe!Sunt fan Slăbuţe!Slabute TV
Calorii

Mancaruri: Supa crema de dovlecei a la sherpika

Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "Supa crema de dovlecei a la sherpika", din categoria "Mancaruri", vezi noua secţiune ghid utilizare.

Ştii codul de bare pentru acest produs? Clic pe imagine pentru a-l trimite.
Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Propune cod de bare
Cantitate   x   la 

Valori Nutritive

  • *CZE%Valori pentru 100 g
  • 2%Calorii 31.1kcal
  • 3%Grăsimi 1.7g
  • -%Grăsimi saturate -g
  • Grăsimi polinesaturate -g
  • Grăsimi mononesaturate -g
  •  Colesterol -mg
  • 9%Sodiu 224.8mg
  • 1%Carbohidraţi 3g
  • 4%Fibre 1.2g
  • 2%Zaharuri 1.1g
  • 1%Proteine 1.1g
  • -Vitamine
  • -Minerale
  • -Altele
  • * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Slabute.ro
Densitate calorică
0.3 Densitatea calorică
Foarte mică
Distribuţie calorii pe nutrienţi
Distribuţie calorii pe grăsimi, proteine şi carbohidraţi.
- Proteine
- Grăsimi
- Carbohidraţi

NOTĂ: Valorile nutriţionale pentru categoria mancăruri depind de tipul, sursa şi gramajul alimentelor, precum şi modul de preparare.

CZE - Cantitatea Zilnica Estimata

Calorii 31.1
2%
Grasimi 1.7g
3%
Glucide 3g
1%
Proteine 1.1g
1%

CZE% Supa crema de dovlecei a la sherpika pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.

CZE% Supa crema de dovlecei a la sherpika pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.

Calorii:
2%
Grasimi:
3%
Glucide:
1%
Proteine:
1%

CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de Supa crema de dovlecei a la sherpika pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.

Ingrediente

  • Dovlecei: 725g (3 dovlecei medii)
  • Pastarnac, radacina: 162g (3 bucati)
  • Morcov: 143g (4 bucati, mici, de gradina)
  • Telina: 38g (1 bucata, mica)
  • Ceapa verde: 81g (doar partea alba)
  • Ulei de masline: 1 lingura
  • Sare: 2 lingurite
  • Smantana de gatit(15%), La Dorna: 100ml

Mod de preparare

Radacinoasele se taie cubulete cam de aceeasi marime, ceapa se toaca mic si se pun la calit in ulei, impreuna cu o cantitate mica de apa.

Se adauga apa fierbinte (aproximativ 2l), se da focul mic si se lasa la fiert, pana cand legumele sunt pe trei sferturi fierte, apoi se adauga dovleceii taiati cuburi mici si se lasa sa fiarba tot la foc mic, pana sunt gata.

Se mixeaza cu blenderul, se pune sarea si smantana si se amesteca inca 3-5 minute pe foc.

Se poate decora cu seminte de dovleac si patrunjel proaspat.

Pofta buna!

Păreri despre reţetă

Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.

Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!


Top SlăbuţeFan Slăbuţe!Susţine Slăbuţe!Top SlăbuţeSlabute TV
Ultimele alimente
Ultimele articole
Ultimele păreri despre alimente

 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Poziţionare: