Forum Slăbuţe Cursuri pictura, desen, modelaj, istoria artei
Sunt ResposnabilTop SlăbuţeSusţine Slăbuţe!Sunt fan Slăbuţe!Slabute TV
Calorii

Mancaruri: Supa crema de rosii a la roxanika

Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "Supa crema de rosii a la roxanika", din categoria "Mancaruri", vezi noua secţiune ghid utilizare.

Ştii codul de bare pentru acest produs? Clic pe imagine pentru a-l trimite.
Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Propune cod de bare
Cantitate   x   la 

Valori Nutritive

  • *CZE%Valori pentru 100 g
  • 1%Calorii 24.8kcal
  • 2%Grăsimi 1.2g
  • -%Grăsimi saturate -g
  • Grăsimi polinesaturate -g
  • Grăsimi mononesaturate -g
  •  Colesterol -mg
  • -%Sodiu -mg
  • 1%Carbohidraţi 2.8g
  • -%Fibre -g
  • -%Zaharuri -g
  • 1%Proteine 0.7g
  • -Vitamine
  • -Minerale
  • -Altele
  • * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Slabute.ro
Densitate calorică
0.2 Densitatea calorică
Foarte mică
Distribuţie calorii pe nutrienţi
Distribuţie calorii pe grăsimi, proteine şi carbohidraţi.
- Proteine
- Grăsimi
- Carbohidraţi

NOTĂ: Valorile nutriţionale pentru categoria mancăruri depind de tipul, sursa şi gramajul alimentelor, precum şi modul de preparare.

CZE - Cantitatea Zilnica Estimata

Calorii 24.8
1%
Grasimi 1.2g
2%
Glucide 2.8g
1%
Proteine 0.7g
1%

CZE% Supa crema de rosii a la roxanika pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.

CZE% Supa crema de rosii a la roxanika pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.

Calorii:
1%
Grasimi:
2%
Glucide:
1%
Proteine:
1%

CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de Supa crema de rosii a la roxanika pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.

Ingrediente

  • 160 g cartofi
  • 181g pastarnac
  • 112g morcov
  • 680g rosii intregi in bulion calve
  • 3g marar uscat
  • 2g piper
  • sare dupa gust
  • 1736g apa

Mod de preparare

Se curata legumele , se spala se pun la fiert.

Dupa ce s-au fiert legumele scurgem apa in care au fiert separat si legumele le punem in blendar si le pasam, vor avea consistenta unui piure.

Incorporam legumele pasate cu apa in care au fiert adaugam marar, piper si sare dupa gust, mai fierbem circa 5-10 min supa , apoi o papam.

La sfarsit mi-a rezultat 2030g  de produs. Este foarte bun in zilele de post.

Păreri despre reţetă

Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.

Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!


Top SlăbuţeFan Slăbuţe!Susţine Slăbuţe!Top SlăbuţeSlabute TV
Ultimele alimente
Ultimele articole
Ultimele păreri despre alimente

 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Poziţionare: