Mancaruri: Supa deasa de pui, VAmedeea
Maxim 6049 kb
- 13 Oct 2010Păreri(voteaza, clic pe stelute pentru nota)
- Supa deasa de pui
- Discuţie reteta Supa deasa de pui, VAmedeea
- pui, supa
Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "Supa deasa de pui, VAmedeea", din categoria "Mancaruri", vezi noua secţiune ghid utilizare.
Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Valori Nutritive
- *CZE%Valori pentru 100 g
- 3%Calorii 56kcal
- 5%Grăsimi 2.8g
- -%Grăsimi saturate -g
- Grăsimi polinesaturate -g
- Grăsimi mononesaturate -g
- Colesterol -mg
- -%Sodiu -mg
- 1%Carbohidraţi 2.8g
- -%Fibre -g
- -%Zaharuri -g
- 5%Proteine 4.7g
- -Vitamine
- -Minerale
- -Altele
- * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Distribuţie calorii pe nutrienţi
■ - Grăsimi
■ - Carbohidraţi
NOTĂ: Valorile nutriţionale pentru categoria mancăruri depind de tipul, sursa şi gramajul alimentelor, precum şi modul de preparare.
CZE - Cantitatea Zilnica Estimata
3%
5%
1%
5%
CZE% Supa deasa de pui, VAmedeea pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.
CZE% Supa deasa de pui, VAmedeea pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.
CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de Supa deasa de pui, VAmedeea pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.
Ingrediente
- 396 g ceapa (2 cepe mari)
- 236 g morcov (3-4 morcovi)
- 55 g telina (2 tije)
- 26 g patrunjel verde
- 327 g carne de pui fiarta, fara piele (carnea de la 6 ciocanele micute)
- 106 g. ou crud (2 oua mici)
- 40 ml ulei de masline
- condimente dupa gust
- apa (eu am pus si zeama in care am fiert ciocanelele, strecurata)
Mod de preparare
- se fierbe carnea de pui si se spumeaza
- se strecoara zeama, se curata puiul de piele si se face bucatele
- se curata legumele (se pot taia bucatele sau se pot lasa intregi - eu le-am lasat intregi)
- in zeama de pui, apa si uleiul se pun legumele, se lasa sa fiarba
- cand s-au fiert, eu le-am scos si le-am bagat la blender pana s-au facut ca o pasta
- se pune puiul
- se bat ouale bine si se adauga, amestecand
- se lasa sa mai dea un clocot
- se condimenteaza, se opreste focul si se adauga patrunjelul
- a mea a iesit o idee mai grosuta, dar f. buna, mai ales ca nu am pus deloc sare
Pofta buna!
Păreri despre reţetă
Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!