Forum Slăbuţe Cursuri pictura, desen, modelaj, istoria artei
Sunt ResposnabilTop SlăbuţeSusţine Slăbuţe!Sunt fan Slăbuţe!Slabute TV
Calorii

Mancaruri: Supa de linte rosie

Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "Supa de linte rosie", din categoria "Mancaruri", vezi noua secţiune ghid utilizare.

Ştii codul de bare pentru acest produs? Clic pe imagine pentru a-l trimite.
Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Propune cod de bare
Cantitate   x   la 

Valori Nutritive

  • *CZE%Valori pentru 100 ml
  • 2%Calorii 44.6kcal
  • 1%Grăsimi 0.9g
  • -%Grăsimi saturate -g
  • Grăsimi polinesaturate -g
  • Grăsimi mononesaturate -g
  •  Colesterol -mg
  • 3%Sodiu 78.7mg
  • 3%Carbohidraţi 7g
  • 6%Fibre 1.8g
  • 1%Zaharuri 0.5g
  • 3%Proteine 2.4g
  • -Vitamine
  • -Minerale
  • -Altele
  • * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Slabute.ro
Densitate calorică
0.4 Densitatea calorică
Foarte mică
Distribuţie calorii pe nutrienţi
Distribuţie calorii pe grăsimi, proteine şi carbohidraţi.
- Proteine
- Grăsimi
- Carbohidraţi

NOTĂ: Valorile nutriţionale pentru categoria mancăruri depind de tipul, sursa şi gramajul alimentelor, precum şi modul de preparare.

CZE - Cantitatea Zilnica Estimata

Calorii 44.6
2%
Grasimi 0.9g
1%
Glucide 7g
3%
Proteine 2.4g
3%

CZE% Supa de linte rosie pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.

CZE% Supa de linte rosie pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.

Calorii:
2%
Grasimi:
1%
Glucide:
3%
Proteine:
3%

CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de Supa de linte rosie pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.

Ingrediente

  • Linte rosie - 200g
  • Morcov - 160g
  • Pastarnac - 150g
  • Telina, radacina - 127g
  • Telina, frunze - 20g
  • Ceapa rosie - 70g
  • Usturoi - 20
  • Ulei de masline - 20g
  • Sare - o lingurita
  • Piper - o lingurita
  • Zeama de la o lamaie - 70ml
  • Apa - 3500g

Mod de preparare

Lintea rosie se spala si se lasa la inmuiat cca 30 min.

Ceapa si usturoiul tocate marunt se calesc in uleiul de masline si se sting cu 100ml apa. Se adauga legumele taiate in bucati, telina tocata, lintea scursa si se adauga restul de apa, se da in clocot, apoi se lasa sa fiarba la foc mic, partial acoperit.

Dupa ce au fiert toate legumele, iar lintea a inceput sa se faramiteze, se adauga, sarea si piperul, se mai lasa 5 min sa fiarba, se ia de pe foc, se mixeaza cu blenderul, apoi se mai pune pe foc pana da in clocot. Se stinge si se adauga zeama de lamaie.

Pofta buna!

Păreri despre reţetă

Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.

Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!


Top SlăbuţeFan Slăbuţe!Susţine Slăbuţe!Top SlăbuţeSlabute TV
Ultimele alimente
Ultimele articole
Ultimele păreri despre alimente

 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Poziţionare: