Forum Slăbuţe Cursuri pictura, desen, modelaj, istoria artei
Sunt ResposnabilTop SlăbuţeSusţine Slăbuţe!Sunt fan Slăbuţe!Slabute TV
Calorii

Mancaruri: Supa de pui cu legume by Marya

Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "Supa de pui cu legume by Marya", din categoria "Mancaruri", vezi noua secţiune ghid utilizare.

Ştii codul de bare pentru acest produs? Clic pe imagine pentru a-l trimite.
Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Propune cod de bare
Cantitate   x   la 

Valori Nutritive

  • *CZE%Valori pentru 100 g
  • 1%Calorii 24.5kcal
  • 2%Grăsimi 1.3g
  • -%Grăsimi saturate -g
  • Grăsimi polinesaturate -g
  • Grăsimi mononesaturate -g
  •  Colesterol 7mg
  • 0%Sodiu 2.2mg
  • 1%Carbohidraţi 1.5g
  • 2%Fibre 0.5g
  • 1%Zaharuri 0.4g
  • 2%Proteine 1.7g
  • -Vitamine
  • -Minerale
  • -Altele
  • * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Slabute.ro
Densitate calorică
0.2 Densitatea calorică
Foarte mică
Distribuţie calorii pe nutrienţi
Distribuţie calorii pe grăsimi, proteine şi carbohidraţi.
- Proteine
- Grăsimi
- Carbohidraţi

NOTĂ: Valorile nutriţionale pentru categoria mancăruri depind de tipul, sursa şi gramajul alimentelor, precum şi modul de preparare.

CZE - Cantitatea Zilnica Estimata

Calorii 24.5
1%
Grasimi 1.3g
2%
Glucide 1.5g
1%
Proteine 1.7g
2%

CZE% Supa de pui cu legume by Marya pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.

CZE% Supa de pui cu legume by Marya pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.

Calorii:
1%
Grasimi:
2%
Glucide:
1%
Proteine:
2%

CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de Supa de pui cu legume by Marya pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.

Ingrediente

  • Ceapa verde 68 g
  • Rosii 45 g
  • Delikat de legume 10 g
  • Pulpe de pui fara os si piele 182 g
  • Morcovi 54 g
  • Radacina de patrunjel 20 g
  • Pastarnac 46 g
  • Ardei gras galben 88 g
  • Ardei capia 45 g
  • Frunze patrunjel 35 g

Mod de preparare

Se fierte mai intai carnea, apoi cand aceasta este fiarta se adaua legumele taiate cubulete si se lasa pe foc pana fierb si acestea. La final se pun frunzele de patrunjele tocate.

Păreri despre reţetă

Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.

Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!


Top SlăbuţeFan Slăbuţe!Susţine Slăbuţe!Top SlăbuţeSlabute TV
Ultimele alimente
Ultimele articole
Ultimele păreri despre alimente

 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Poziţionare: