Mancaruri: Tarta cu branza, mere, nuci si migdale a la sherpika
- 07 Aug 2011Păreri(voteaza, clic pe stelute pentru nota)
- Tarta cu branza, mere, nuci si migdale
- Discuţie reteta Tarta cu branza, mere, nuci si migdale a la sherpika
- desert, branza, mere, nuci, tarta
Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "Tarta cu branza, mere, nuci si migdale a la sherpika", din categoria "Mancaruri", vezi noua secţiune ghid utilizare.

Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Valori Nutritive
- *CZE%Valori pentru 100 g
- 10%Calorii 205.3kcal
- 18%Grăsimi 11g
- -%Grăsimi saturate -g
- Grăsimi polinesaturate -g
- Grăsimi mononesaturate -g
- Colesterol -mg
- 0%Sodiu 0.2mg
- 8%Carbohidraţi 18g
- 15%Fibre 4.1g
- 9%Zaharuri 4.6g
- 11%Proteine 9.5g
- -Vitamine
- -Minerale
- -Altele
- * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Distribuţie calorii pe nutrienţi
■ - Grăsimi
■ - Carbohidraţi
NOTĂ: Valorile nutriţionale pentru categoria mancăruri depind de tipul, sursa şi gramajul alimentelor, precum şi modul de preparare.
CZE - Cantitatea Zilnica Estimata
10%
18%
8%
11%
CZE% Tarta cu branza, mere, nuci si migdale a la sherpika pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.
CZE% Tarta cu branza, mere, nuci si migdale a la sherpika pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.
CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de Tarta cu branza, mere, nuci si migdale a la sherpika pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.
Ingrediente
Blat: Biscuiti Gullon, fara zahar, fara sare: 170g Unt, 65% grasime: 70g (trebuie lasat la temperatura camerei, sa se inmoaie) Faina de ovaz: 1 lingura
Crema de branza: Branza slaba de vaci Covalact de tara: 400g Oua: 2 bucati Vanilie: 1 lingura Stevie, indulcitor: 2g
Topping de mere si nuci
Mere: 500g
Zahar brut: 1 lingura (20g)
Scortisoara: 1 lingurita
Nuci: 50g
Migdale crude: 50g
Mod de preparare
Pentru blat: Se amesteca ingredientele bine si se pune intr-o forma de tarte (de 20cm), intanzind-o pe fundul si peretii formei.
Pentru crema de branza: Se amesteca bine toate ingredientele si se pun peste blatul din biscuiti.
Pentru topping: Merele se curata si se taie felii, amestecandu-se cu o lingurita de scortisoara si zaharul. Se pun deasupra cremei de branza. Peste se presara nucile si migdalele.
Se da la cuptorul preincalzit aproximativ 50 de minute sau pana crema este facuta si merele sunt moi. Pofta buna
Păreri despre reţetă
Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!