Mancaruri: Tarta cu mere, a la Slabuta
Maxim 6049 kb
- 04 Apr 2010Păreri(voteaza, clic pe stelute pentru nota)
- Tarta cu mere, a la Slabuta
- Discuţie reteta Tarta cu mere, a la Slabuta
- tarta mere, tarta dietetica
Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "Tarta cu mere, a la Slabuta", din categoria "Mancaruri", vezi noua secţiune ghid utilizare.
Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Valori Nutritive
- *CZE%Valori pentru 100 g
- 7%Calorii 139.9kcal
- 3%Grăsimi 2.1g
- -%Grăsimi saturate -g
- Grăsimi polinesaturate -g
- Grăsimi mononesaturate -g
- Colesterol -mg
- 1%Sodiu 18mg
- 12%Carbohidraţi 27.8g
- 11%Fibre 3.1g
- 12%Zaharuri 6g
- 4%Proteine 3.7g
- -Vitamine
- -Minerale
- -Altele
- * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Distribuţie calorii pe nutrienţi
■ - Grăsimi
■ - Carbohidraţi
NOTĂ: Valorile nutriţionale pentru categoria mancăruri depind de tipul, sursa şi gramajul alimentelor, precum şi modul de preparare.
CZE - Cantitatea Zilnica Estimata
7%
3%
12%
4%
CZE% Tarta cu mere, a la Slabuta pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.
CZE% Tarta cu mere, a la Slabuta pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.
CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de Tarta cu mere, a la Slabuta pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.
Ingrediente
Oua proaspete - 3 bucati
Suc natural de lamaie - 10 ml
Mere - 750 gr
Apa plata - 200 ml
Smantana 15% grasime - 40 gr
Bicarbonat de sodiu, alimentar - 5 gr
Esenta de vanilie, imitatie, fara alcool - 13 gr
Zahar cu vanilie Bourbon - 8 gr
Fructoza, inlocuitor de zahar - 100 gr
Faina de grau, integrala - 200 gr
Lamaie - 15 gr
Mod de preparare
- Intr-un vas, se bat spuma ouale.
- Se adauga zaharul vanilat, esenta de vanilie, praful de copt stins cu zeama de lamaie. Se mixeaza bine.
- Intr-un pahar se pun 2 lunguri pline cu smantana si se adauga 200 ml de apa, se amesteca bine si se incorporeaza in compozitia cu oua.
- Se adauga in ploaie faina, se mixeaza bine, ca sa nu se formeze cocolase.
- Apoi se adauga fructoza si coaja de lamaie taiata bucatele.
- Se spala bine merele, se curata de cotor si se taie felii.
- Intr-o forma tapetata cu hartie de copt se aranjeaza feliile de mere.
- Dupa ce au fost asezate toate merele, deasupra se toarna compozitia facuta mai devreme.
- Se da la cuptor preincalzit, la foc mediu. Se face cam 30 minute.
Păreri despre reţetă
Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!