Forum Slăbuţe Cursuri pictura, desen, modelaj, istoria artei
Sunt ResposnabilTop SlăbuţeSusţine Slăbuţe!Sunt fan Slăbuţe!Slabute TV
Calorii

Mancaruri: Tiramisu hipoglucidic

Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "Tiramisu hipoglucidic", din categoria "Mancaruri", vezi noua secţiune ghid utilizare.

Ştii codul de bare pentru acest produs? Clic pe imagine pentru a-l trimite.
Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Propune cod de bare
Cantitate   x   la 

Valori Nutritive

  • *CZE%Valori pentru 100 g
  • 13%Calorii 258.8kcal
  • 24%Grăsimi 14.6g
  • -%Grăsimi saturate -g
  • Grăsimi polinesaturate -g
  • Grăsimi mononesaturate -g
  •  Colesterol -mg
  • -%Sodiu -mg
  • 10%Carbohidraţi 24.1g
  • 11%Fibre 3.2g
  • -%Zaharuri -g
  • 10%Proteine 9.1g
  • -Vitamine
  • -Minerale
  • -Altele
  • * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Slabute.ro
Distribuţie calorii pe nutrienţi
Distribuţie calorii pe grăsimi, proteine şi carbohidraţi.
- Proteine
- Grăsimi
- Carbohidraţi

NOTĂ: Valorile nutriţionale pentru categoria mancăruri depind de tipul, sursa şi gramajul alimentelor, precum şi modul de preparare.

CZE - Cantitatea Zilnica Estimata

Calorii 258.8
13%
Grasimi 14.6g
24%
Glucide 24.1g
10%
Proteine 9.1g
10%

CZE% Tiramisu hipoglucidic pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.

CZE% Tiramisu hipoglucidic pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.

Calorii:
13%
Grasimi:
24%
Glucide:
10%
Proteine:
10%

CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de Tiramisu hipoglucidic pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.

Ingrediente

Piscoturi:

  • 3 oua
  • 60g faina integrala de secara
  • 50g tarate de grau
  • 30g fructoza

Crema:

  • 4 oua
  • 130g fructoza
  • 250g mascarpone

400ml cafea espresso, 10g cacao pudra, esenta rom optional

Mod de preparare

Pentru piscoturi se freaza fructoza cu 3 galbenusuri, faina si taratele. Se bat albusurile spuma si se amesteca incet cu restul.

Compozitia se toarna pe hartie de copt intr-un strat de cca 2-3cm. Compozitia creste la foc inca 1 cm. Se coace in cca 20min. Dupa ce se racoreste si se scoate de pe hartia de copt se taie in fasii de dimensiunea piscoturilor clasice de sampanie.

Crema se face pe baza retetei clasice de tiramisu insa se inlocuieste zaharul cu fructoza.

La montaj se foloseste mai multa cafea pentru ca piscoturile acestea trag mai mult sos. Se poate adauga o lingura de esenta de rom in cafea.

Dupa montaj se pudreaza cu cacao.

A rezultat 1010g de prajitura tiramisu.

Păreri despre reţetă

Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.

Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!


Top SlăbuţeFan Slăbuţe!Susţine Slăbuţe!Top SlăbuţeSlabute TV
Ultimele alimente
Ultimele articole
Ultimele păreri despre alimente

 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Poziţionare: