Forum Slăbuţe Cursuri pictura, desen, modelaj, istoria artei
Sunt ResposnabilTop SlăbuţeSusţine Slăbuţe!Sunt fan Slăbuţe!Slabute TV
Calorii

Mancaruri: Tiramisu racoritor

Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "Tiramisu racoritor", din categoria "Mancaruri", vezi noua secţiune ghid utilizare.

Ştii codul de bare pentru acest produs? Clic pe imagine pentru a-l trimite.
Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Propune cod de bare
Cantitate   x   la 

Valori Nutritive

  • *CZE%Valori pentru 100 g
  • 11%Calorii 227kcal
  • 16%Grăsimi 10g
  • -%Grăsimi saturate -g
  • Grăsimi polinesaturate -g
  • Grăsimi mononesaturate -g
  •  Colesterol -mg
  • 0%Sodiu 6.1mg
  • 12%Carbohidraţi 29.1g
  • -%Fibre -g
  • 12%Zaharuri 6.1g
  • 10%Proteine 9g
  • -Vitamine
  • -Minerale
  • -Altele
  • * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Slabute.ro
Distribuţie calorii pe nutrienţi
Distribuţie calorii pe grăsimi, proteine şi carbohidraţi.
- Proteine
- Grăsimi
- Carbohidraţi

NOTĂ: Valorile nutriţionale pentru categoria mancăruri depind de tipul, sursa şi gramajul alimentelor, precum şi modul de preparare.

CZE - Cantitatea Zilnica Estimata

Calorii 227
11%
Grasimi 10g
16%
Glucide 29.1g
12%
Proteine 9g
10%

CZE% Tiramisu racoritor pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.

CZE% Tiramisu racoritor pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.

Calorii:
11%
Grasimi:
16%
Glucide:
12%
Proteine:
10%

CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de Tiramisu racoritor pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.

Ingrediente

  • branza de vaci dietetica Raraul 300g
  • iaurt nutriday delicios cu caise 250g
  • zahar 50+20g
  • fructoza 150g
  • piscoturi boromir 250g
  • smantana de frisca vian 500g
  • ness-4g(doua pliculete)

Mod de preparare

crema: se amesteca branza de vaci, iaurtul, fructoza si 50 g de zahar (le-am amestecat cu blenderul pentru omogenizare mai buna), smantana se bate pana capata consistenta de frisca si se amesteca cu crema de branza si iaurt;

piscoturile se insiropeaza cu siropul obtinut din 120ml de apa, 20g zahar si ness

se monteaza ca un tiramisu normal

a rezultat o cantitate de 1640g

am gasit reteta pe petitchef.ro, nu este creatia mea

foarte buna!

PS. in crema se pune si o fiola de esenta de vanilie

Păreri despre reţetă

Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.

Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!


Top SlăbuţeFan Slăbuţe!Susţine Slăbuţe!Top SlăbuţeSlabute TV
Ultimele alimente
Ultimele articole
Ultimele păreri despre alimente

 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Poziţionare: