Mancaruri: Tort de branza la rece a la sherpika
Maxim 6049 kb
- 05 Jan 2012Păreri(voteaza, clic pe stelute pentru nota)
- Tort de branza la rece
- Discuţie reteta Tort de branza la rece a la sherpika
- desert, branza, prajitura, tort
Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "Tort de branza la rece a la sherpika", din categoria "Mancaruri", vezi noua secţiune ghid utilizare.
Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Valori Nutritive
- *CZE%Valori pentru 100 g
- 13%Calorii 266.9kcal
- 31%Grăsimi 19.2g
- -%Grăsimi saturate -g
- Grăsimi polinesaturate -g
- Grăsimi mononesaturate -g
- Colesterol -mg
- 0%Sodiu 0.2mg
- 5%Carbohidraţi 10.8g
- 0%Fibre 0g
- 2%Zaharuri 0.9g
- 12%Proteine 10.6g
- -Vitamine
- -Minerale
- -Altele
- * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Distribuţie calorii pe nutrienţi
■ - Grăsimi
■ - Carbohidraţi
NOTĂ: Valorile nutriţionale pentru categoria mancăruri depind de tipul, sursa şi gramajul alimentelor, precum şi modul de preparare.
CZE - Cantitatea Zilnica Estimata
13%
31%
5%
12%
CZE% Tort de branza la rece a la sherpika pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.
CZE% Tort de branza la rece a la sherpika pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.
CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de Tort de branza la rece a la sherpika pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.
Ingrediente
Blat:
- 150g biscuiti graham
- 5 linguri ulei de cocos
- 1 lingura rom
- 2ml extract de stevie, indulcitor
- 3-4 linguri de apa
Crema:
- 500g branza de vaci
- 200ml smantana UHT
- 2ml extract de stevie, indulcitor
- 1 lingurita esenta de vanilie
- 200g fructe de padure(congelate)
Glazura:
- sucul de la fructele congelate
- 1ml extract de stevie, indulcitor
- 16g ciocolata Heidi Dark Extreme
Mod de preparare
Pentru blat: biscuitii sfaramati bine se amesteca cu uleiul de cocos, romul si apa, cat sa se formeze o compozitie omogena si se intinde cu mana intr-o forma cu fundul detasabil, care a fost in prealabil tapetata cu folie. Se da la congelator pana se face crema (aproximativ 5 minute).
Pentru crema, se decongeleaza fructele si se pun intr-o strecuratoare, pentru a pastra sucul ramas. Se amesteca ingredientele cu mixerul, apoi se toarna peste blatul rece.
Pentru glazura, se amesteca sucul de la fructe cu stevia, se toarna peste blat, apoi se rade jumatate din ciocolata, restul se toaca si se presara deasupra. Se da la rece peste noapte.
Pofta buna!
Păreri despre reţetă
Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!