Forum Slăbuţe Cursuri pictura, desen, modelaj, istoria artei
Sunt ResposnabilTop SlăbuţeSusţine Slăbuţe!Sunt fan Slăbuţe!Slabute TV
Calorii

Mancaruri: Tort cu mere a la ramo0215

Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "Tort cu mere a la ramo0215", din categoria "Mancaruri", vezi noua secţiune ghid utilizare.

Ştii codul de bare pentru acest produs? Clic pe imagine pentru a-l trimite.
Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Propune cod de bare
Cantitate   x   la 

Valori Nutritive

  • *CZE%Valori pentru 100 g
  • 7%Calorii 143.5kcal
  • 5%Grăsimi 3.3g
  • -%Grăsimi saturate -g
  • Grăsimi polinesaturate -g
  • Grăsimi mononesaturate -g
  •  Colesterol -mg
  • -%Sodiu -mg
  • 10%Carbohidraţi 23.7g
  • -%Fibre -g
  • -%Zaharuri -g
  • 4%Proteine 3.5g
  • -Vitamine
  • -Minerale
  • -Altele
  • * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Slabute.ro
Distribuţie calorii pe nutrienţi
Distribuţie calorii pe grăsimi, proteine şi carbohidraţi.
- Proteine
- Grăsimi
- Carbohidraţi

NOTĂ: Valorile nutriţionale pentru categoria mancăruri depind de tipul, sursa şi gramajul alimentelor, precum şi modul de preparare.

CZE - Cantitatea Zilnica Estimata

Calorii 143.5
7%
Grasimi 3.3g
5%
Glucide 23.7g
10%
Proteine 3.5g
4%

CZE% Tort cu mere a la ramo0215 pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.

CZE% Tort cu mere a la ramo0215 pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.

Calorii:
7%
Grasimi:
5%
Glucide:
10%
Proteine:
4%

CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de Tort cu mere a la ramo0215 pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.

Ingrediente

  • 500g mere
  • 20g margarina sau unt
  • 100g gem arovit de caise
  • 100g albus de ou
  • 50g galbenus de ou
  • 50g fructoza
  • 50g faina neagra baneasa
  • 25g faina alba
  • 75ml apa

Mod de preparare

Se curata merele de coaja si de samburi.

Se unge o tava cu 10g margarina.

Se aseaza merele.

In scobiturile merelor punem restul de margarina si gemul.

Intr-un vas se bat albusurile.

In alt vas se freaca galbenusurile cu fructoza, apoi se adauga faina si apa.

Aceasta compozitie se amesteca cu albusurile batute spuma si se pune in tava peste mere.

Se da la cuptor 40-45 min.

Se poate servi cu frisca sau alte toppinguri.

Păreri despre reţetă

Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.

Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!


Top SlăbuţeFan Slăbuţe!Susţine Slăbuţe!Top SlăbuţeSlabute TV
Ultimele alimente
Ultimele articole
Ultimele păreri despre alimente

 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Poziţionare: